Îndemn înainte de Steaua - Dinamo: «Fiţi câini şi-n teren!»

Ultima actualizare:

    Constantin Nica
Constantin Nica

Fotbalistul de 21 de ani a crescut în curtea lui Dinamo, iar în vara trecută a plecat în Serie A. El a povestit pentru „Click!” ce înseamnă o dispută cu Steaua, cum îi motivează Stoican pe jucători şi a relatat cum trăia un derby atunci când era doar un copil.

„Un meci cu Steaua e cel mai important pentru un dinamovist. Ştiu că Flavius Stoican, pe care l-am avut antrenor la Dinamo II, e un bun psiholog, mai ales înaintea unei astfel de întâlniri. Nu le pune jucătorilor filmuleţe de pe youtube, dar ştie să-i motiveze", a spus Nica.

Apoi, a continuat: „În plus, îl au pe Dănciulescu lângă ei şi atunci când îţi vorbeşte, când ştii câte derby-uri a jucat şi câtea goluri a dat, vrei şi tu să reuşeşti. Ţin minte că la meciul din 2007, de Paşte, (n.r. 2-4) eram în tribune în Ghencea şi m-am bucurat nespus la golurile noastre, dar mai ales la cel al lui Danciu. Cei din jur se uitau ciudat la mine, dar nu m-a bătut nimeni. M-au lăsat în pace vâzând că sunt un copil".

Cum se pot impune dinamoviştii în „dubla" cu Steaua? „În campionat au avut ghinion, fiind egalaţi pe final, dar acum vreau să dea ei gol în prelungiri, orice, numai să câştige. Fiţi câini şi-n teren şi o să învingeţi!", a încheiat Nica, care va urmări meciul la televizor, având instalat satelit pentru recepţia programelor româneşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net