Tătăruşanu se face grec pe nimic

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steaua n-a scăpat de ce i-a fost frică. Şi-a pierdut gratis unul dintre cei mai valoroşi jucători şi nu are ce să mai facă. Ciprian Tătăruşanu, 27 de ani, va îmbrăca din vară tricoul celei mai titrate echipe din Grecia, Olympiacos Pireu.

Tătăruşanu a venit de la Gloria Bistriţa în 2009 pentru 1,5 milioane de euro şi a fost unul dintre pilonii echipei care a dominat Liga I în ultimii ani. Alături de Bourceanu, Tănase, Chiricheş sau Rusescu, portarul a adus Stelei o Cupă, un titlu, o Supercupă, plus o participare în grupele Ligii Campionilor. Roş-albaştrii sperau să procedeze cu el la fel cum au făcut cu Rusescu şi Chiricheş, adică să-l vândă pe bani buni, dar nu s-a întâmplat aşa.

Asta pentru că portarul îşi va termina contractul cu Steaua la vară şi a refuzat să-l prelungească pentru a putea pleca liber, în condiţii foarte avantajoase pentru el. Iar planul a ieşit perfect. Olympiacos Pireu l-a urmărit în ultima perioadă, a tatonat pista şi îl va lua la vară gratis. Un lanţ al slăbiciunilor i-a netezit însă lui Tătăruşanu drumul spre Grecia. Victor Valdes va pleca de la Barcelona la AS Monaco, Thibaut Courtois de la Atletico Madrid la Barcelona, Roberto Jimenez de la Olympiacos la Atletico Madrid, iar Tătăruşanu merge pe locul liber.

Pentru român, mutarea va fi una foarte profitabilă, chiar dacă Stelei nu-i iese nimic. Cel mai probabil, portarul va primi câteva sute de mii de euro la semnătură, ca primă de instalare pentru că a venit gratis, şi un salariu de cinci ori mai mare, adică aproximativ 500.000 € pe an.

Merge în Grecia ca tată

Ciprian Tătăruşanu trebuie să-şi facă deja planuri pentru casa unde va locui la Atena şi va trebui să ia în considerare că nu va merge acolo singur. Portarul va fi însoţit de Antoaneta Năstase, iubita lui, şi cel mai probabil de copilul lor. Antoaneta e însărcinată în luna a patra şi va naşte până în luna iunie, când portarul trebuie să ajungă la reunirea lui Olympiacos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net