Marica, eroul şomer

Ultima actualizare:

    După meciul în care a adus  victoria pentru Getafe,  Marica a celebrat salvarea  de la retrogradare alături  de coechipieri, în vestiar
După meciul în care a adus victoria pentru Getafe, Marica a celebrat salvarea de la retrogradare alături de coechipieri, în vestiar

E posibil ca Ciprian Marica să fi făcut cel mai bun meci la Getafe chiar în ultima sa partidă pentru gruparea madrilenă antrenată de Cosmin Contra.

Cel puţin pentru încă un sezon, „Guriţă" Contra va continua să antreneze în prima ligă spaniolă. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Ciprian Marica, celălalt român care a pus umărul la salvarea de la retrogradare a lui Getafe. În ultima rundă, cea decisivă, Getafe n-avea voie să piardă pe terenul concitadinei Rayo Vallecano, la care Răzvan Raţ a fost titular.

Până la urmă, a ieşit aşa cum a vrut Contra, „Geta" impunându-se cu 2-1, ambele goluri fiind opera lui Marica. Atacantul român a strălucit la faza primului gol cu o execuţie personală de efect şi a dat dovadă de forţă psihică în prelungirile meciului, atunci când a transformat cu sânge rece un penalty. După ce i-a asigurat lui Getafe încă un sezon alături de Barcelona şi Real Madrid, Marica a transmis un mesaj de adio, semn că nu îşi va prelungi contractul.

„Mulţumesc Getafe pentru tot, mult succes în noul sezon, mult succes prietenului meu Cosmin. Îmi place în Spania, dar nu ştiu ce voi face", a scris Marica pe o reţea de socializare. „Eu mi-l doresc în continuare, dar depinde de oferta clubului şi de pretenţiile sale", a completat Cosmin Contra, confirmând faptul că Ciprian e pe picior de plecare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net