Chiricheş şi-a revenit din şoc

Ultima actualizare:

    Chiricheş nu  a jucat decât  un retur la  Steaua şi poate  face pasul spre  marea performanţă (foto: Mediafax)
Chiricheş nu a jucat decât un retur la Steaua şi poate face pasul spre marea performanţă (foto: Mediafax)

Vlad Chiricheş a fost la un pas să dea lovitura vieţii: Tottenham îi oferea o leafă de peste 115.000 de euro lunar, dar Gigi Becali nu l-a mai lăsat să plece şi i-a frânt visul. A intrat în depresie, dar Reghe l-a readus pe linia de plutire, iar diseară, în returul cu Dinamo Tbilisi, va fi titular.

Englezii de la Tottenham ofereau opt milioane de euro pentru achiziţionarea fundaşului roş-albaştrilor. Pe lângă faptul că trupa din Ghencea şi-ar fi umplut conturile, jucătorul de 23 de ani ar fi urcat pe locul trei în topul salariilor jucătorilor români, după Rădoi şi Chivu. Totul s-a năruit pentru că Becali a vrut toţi banii odată şi nu în tranşe, aşa cum intenţionau englezii.

Aflând vestea, fotbalistul a fost distrus psihic. Părinţii, colegii, managerii săi fraţii Becali, staff-ul şi-n special Reghecampf au reuşit să-l facă să depăşească momentul.

Iniţial ar fi trebuit să fie menajat în derby-ul de sâmbătă cu Rapid, dar cum partida s-a anulat, practic steliştii au câştigat timp şi Chiricheş e acum apt pentru meciul din această seară cu Dinamo, din preliminariile Ligii Campionilor. "Chiricheş este bine, s-a antrenat normal. V-am spus că nu vor fi probleme cu el, fiindcă îl cunosc foarte bine, deci ne vom baza pe el în continuare. Sunt foarte multe echipe care îl doresc pe Chiricheş, dar, deocamdată, avem un obiectiv de îndeplinit şi sunt sigur că el va da sută la sută te teren pentru a realiza ceea ce ne-am propus", a explicat ieri Reghecampf referindu-se la faptul că steliştii au ca ţel calificarea în grupe.

Nikolic nu joacă

Atacantul Stefan Nikolic nu a participat la antrenamentul dinaintea partidei din acestă seară, el fiind accidentat la genunchi. Pe lângă muntenegrean, Reghe se confruntă şi cu alte probleme legate de lot. "Nu vreau să menajez pe nimeni, dar Szukala, Pintilii şi Piovaccari au câte două cartonaşe galbene şi dacă mai iau câte unul ar putea sta într-una din partidele din play-off", a explicat antrenorul celor din Ghencea. Adrian Cristea e nepregătit şi va mai dura până când va debuta la Steaua.

simeon stalpnicul png

Reghe nu se gândeşte la schimbări în lot

Reghecampf a anunţat că roş-albaştrii sunt interesaţi de serviciile lui Kapetanos, dar nu vor un schimb cu Mihai Costea. "Kapetanos e un jucător pe care noi o să-l contactăm când va fi liber de contract. Despre Mihai Costea vă spun că e jucătorul Stelei şi se antrenează cu un preparator fizic. Îmi pare rău de acea reacţie, pentru că mi-am dorit foarte mult să rămână în lot. Nu va exista un schimb Costea - Kapetanos", a spus Reghe.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net