Chirilă: «Şi ce dacă merg în concedii cu Reghe?!»

Ultima actualizare:

    Steliştii nu au pierdut  niciodată în campionat în  faţa celor de la Chiajna
Steliştii nu au pierdut niciodată în campionat în faţa celor de la Chiajna

Ionuţ Chirilă l-a avut ca elev pe Reghe la juniori lui Dinamo, iar familiile lor îşi petrec împreună vacanţele în străinătate. Chiar dacă exclude varianta unui „blat" în meciul de diseară dintre Steaua şi Concordia Chiajna (ora 20.30, în direct la Digi Sport 1) antrenorul ilfovenilor a explicat motivele pentru care şansele ca trupa sa să obţină primele puncte în faţa roş-albaştriilor sunt minime.

„Să nu uităm că întâlnim o echipă care valorează 24 de milioane de euro. Întâlnim un imperiu, păstrând proporţiile, şi pentru tineri mei jucători, mulţi dintre ei sub 21 de ani, a juca cu Steaua e ceea ce înseamnă pentru Elche sau Getafe a evolua contra lui Real Madrid sau Barcelona", ne-a declarat Chirilă. Apoi, a continuat: „Mergem în Ghencea, într-un sanctuar al fotbalului, unde generaţii întregi au adus trofee şi-au făcut istorie pentru Steaua şi pentru România. Dar, asta înseamnă că băieţii noştri vor juca cu o determinare fantastică pentru a demonstra că au valoare".

simeon stalpnicul png

Mai mult, antrenorul de 48 de ani crede că rivalii s-au întărit, deşi „creierul" Bourceanu a părăsit echipa. „Puterea lor a crescut ofensiv prin venirea lui Lucian Sânmărtean, care e jucătorul numărul unu în momentul ăsta, şi oricum au jucători foarte buni. Reghe poate schimba liniile ca la hochei", a continuat acesta, care s-a plâns de „subţirimea" lotului său.

Chiajna nu a reuşit, de când a promovat, să-i învingă vreodată pe roş-albaştrii în Liga I, deşi s-au întâlnit de patru ori. Singurul succes s-a înregistrat în Cupa României când ilfovenii s-au impus la loviturile de departajare, 4-3. Bun prieten cu Reghe şi Anamaria Prodan, rivalul steliştilor îi ironizează pe cei care suspectează ceva necurat în meciul din acestă seară.

„Astea sunt românisme! Reghecampf a fost ca şi copilul meu, l-am adus la Dinamo, a fost la mine în casă, dar nu l-a mai vrut la echipă Vasile Ianul (n.r. - fost preşedinte al roş-albilor), însă nu are legătură ce era atunci şi ce e acum. Noi ne respectăm profesia, suntem doi oameni care am trăit foarte mult timp în străinătate şi avem altă mentalitate. Antrenăm echipe diferite şi vom face tot posibilul să învingem. Da, mergem în concediu împreună, la noi e totul la vedere. Suspiciuni sunt la ăia care nu merg unii cu alţii în vacanţe...de acolo apar problemele, nu din partea noastră", a încheiat Ionuţ Chirilă.

Debutează Sânmărtean

Noua vedetă din Ghencea, Lucian Sânmărtean, va juca în premieră diseară în tricoul roş-albastru. "Sânmărtean poate juca şi-n banda dreaptă şi-n stanga.

Îi pregătim o surpriză lui Chirilă, mai ales că şi el va evolua fără vârf pentru că are probleme de lot. În rest, nu mă pot baza pe Kapetanos fiindcă e suspendat, iar Latovlevici e accidentat, dar avem soluţii", a anunţat Reghe. În locul lui "Lato" ar putea juca Pârvulescu, în timp ce nou sositul Keşeru va fi rezervă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net