CFR, decimată de arbitru

Ultima actualizare:

Echipa lui Mircea Rednic era aşteptată să n-aibă emoţii în faţa nou promovatei din Banat, mai ales că venea după gafa de la Botoşani, unde a făcut 0-0. Prima a lovit ACS Poli, care a deschis scorul după un lanţ de devieri norocoase, din care ultima i-a aparţinut lui Szabolcs Szekely.

După acest şoc a început balul, cu Iulian Dima pe scenă, în lumina reflectoarelor. În minutul 31 îl eliminase deja pe Florin Costea pentru cumul de galbene, iar până la pauză acordase deja ambelor tabere opt cartonaşe. Aceasta a fost doar încălzirea pentru că ce a fost mai rău a urmat în a doua repriză. Cadu a egalat, dar Felgueiras a comis-o şi el.

A făcut un fault în careu penalizat cu lovitură de la 11 metri şi cu un al doilea galben pentru el. Szekely a transformat, făcând 2-1 şi cu doi oameni în minus meciul părea încheiat pentru CFR. Deac a egalat în această postură cu cinci minute înainte de final. Setea de sânge a lui Dima nu luase însă sfârşit, Deac văzând şi el roşu direct pentru un fault tactic la mijlocul terenului.

Contorizarea de final a arătat că doar Cadu şi Voiculeţ au scăpat fără cartonaş, fapt ce i-a înebunit pe clujeni.  „A fost un arbitraj tendenţios, împotriva noastră. Orice făceam nu puteam câştiga cu acest arbitru. Nu mai vreau să-l văd în viaţa mea la Cluj pe acest Dima. Vom închide stadionul pentru el", a spus preşedintele Mureşan la final.

Şi «U» s-a plâns de arbitraj

A fost o sâmbătă vitregă în Liga I pentru echipele din Cluj, nu doar CFR, ci şi Universitatea acuzând dur prestaţia brigăzii de arbitri. „Şepcile roşii" au acuzat penalty-ul din care au pierdut meciul de la Galaţi, dar şi întreaga manieră de arbitraj a lui Marius Avram. „Acest nesimţit nu are ce căuta în arbitraj. Ne-a ţinut tot timpul în jumătatea noastră, iar lovitura de la 11 metri a fost acordată Oţelului aiurea", a afirmat Ionel Ganea, antrenorul lui „U".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net