De vis! Casa lui Messi e un teren de fotbal

Ultima actualizare:

    Messi
Messi

Casa în care va locui cel mai valoros fotbalist al planetei a fost proiectată să semene cu un teren de fotbal. Mai mult, numărul cu care joacă Messi pe tricou (10) apare ca un laitmotiv.

Într-o perioadă în care se reface după o uşoară accidentare, Messi are timp de problemele personale. Inclusiv de noua sa locuinţă, amplasată într-o zonă exclusivistă, Pedralbes, din Barcelona. Pentru ca logodnica Antonella (25 de ani), şi fiul de numai 11 luni Thiago să se simtă ca-n paradis, Lionel a apelat la unul dintre cei mai renumiţi arhitecţi, Luis de Garrido.

În mai puţin de un an,starul argentinian se va muta împreună cu familia sa într-o reşedinţă de lux din Barcelona

simeon stalpnicul png

„Am încercat să-i propun o idee care să se identifice cu personalitatea sa", a explicat acesta în presa argentiniană, unde au apărut şi primele imagini cu proiectul. Cum Messi nu poate trăi fără fotbal, Luis de Garrido a venit cu o ofertă genială. Văzută din aer, viitoarea reşedinţă a argentinianului va fi un teren de fotbal în miniatură. Suprafaţa construită va avea o formă rotundă, care va împărţi cele două jumătăţi de teren, una verde (cu gazon) şi una albastră, reprezentată de o imensă piscină.

Aşa arată exteriorul viitoarei vilă a lui Messi

simeon stalpnicul png

Ca o supriză, Luis de Garrido a făcut tot posibilul ca Lionel Messi să nu se despartă niciodată de numărul 10, pe care-l poartă acum la Barcelona şi la naţionala Argentinei. Pentru a realiza acest lucru, arhitectul a combinat forma sferică a casei propriu-zise cu un "1" desenat la intrarea în proprietate.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net