Calificare în ultima secundă

Ultima actualizare:

    Paul Papp a fost  eroul Astrei (Foto: răzvan păsărică)
Paul Papp a fost eroul Astrei (Foto: răzvan păsărică)

Astra a ajuns pentru prima dată în istorie în finala Cupei României, la capătul unui meci dramatic, decis în minutele de prelungire.

După 0-0 la Ploieşti, giurgiuvenii au învins cu 2-1, revenind de la 0-1. Paul Papp a fost eroul Astrei, fundaşul reuşind să marcheze în secundele de final ale jocului, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

Mutu a comentat meciul cu "Vamă". Nerefăcut complet după accidentarea care îl ţine departe de gazon de o lună, Adi Mutu şi-a încurajat din tribune coechipierii. Atacantul Petrolului a văzut meciul alături de preşedintele gazdelor, Dinu Gheorghe. "Briliantul" a venit total nepregătit la Giurgiu, acolo unde vremea a fost extrem de rece. Mutu a făcut rost rapid de o geacă groasă şi a purtat-o peste hainele cu care venise la meci.

Şefii Astrei l-au criticat pe Alibec. Adus la Astra cu speranţa că va fi jucătorul care va face diferenţa, atacantul Denis Alibec nu "a rupt gura târgului", iar preşedintele Dinu Gheorghe nu s-a sfiit să-l critice:" Alibec, dacă nu îşi va da seama, exact ca şi Budescu, că talentul nu e suficient, nu o să facă mare lucru. Mănâncă ce nu trebuie să mănânce, bea cola, ceea ce nu trebuie să facă". 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net