Keşeru, rezerva de aur

Ultima actualizare:

    A jucat 158 de  minute în 5 meciuri (Foto: rpressport.ro)
A jucat 158 de minute în 5 meciuri (Foto: rpressport.ro)

Claudiu Keşeru e „vinovat” de ultimele două rezultate pozitive ale Stelei, egalul cu Dinamo şi victoria cu CFR Cluj. De când s-a întors în România, Keşeru n-a intrat însă niciodată în primul 11 al lui Reghecampf.

Dacă nu era Keşeru, Steaua avea trei puncte mai puţin în lupta pentru titlu. După ce a marcat în minutul 89 golul de 1-1 în marele derby cu Dinamo, internaţionalul Stelei a fost hotărâtor şi în victoria de aur de la Cluj, contra CFR-ului (1-0).

Golul cu care campioana s-a impus în Gruia a picat tot pe final de meci, în minutul 83, după o fază începută de Chipciu, continuată de Keşeru şi finalizată cu o deviere norocoasă de acelaşi Chipciu. De altfel, marcatorul oficial al golului a recunoscut la final meritul determinant al lui Keşeru, cel care a şutat spre poartă. „Golul a fost un sfert al meu şi trei sferturi al lui", a declarat Chipciu.

Criticat după primele partide oficiale în Liga I, Keşeru a demonstrat astfel că transferul său din Franţa poate fi considerat deocamdată unul reuşit. Atacantul a explodat când echipa avea nevoie mai mare de o execuţie inspirată. Paradoxal, în cele cinci meciuri oficiale ale Stelei în 2014, Reghecampf l-a ţinut mereu rezervă, introducându-l mereu după pauză. În total, stelistul a bifat în Liga I doar 158 de minute, adică mai puţin de două partide cap-coadă.

Titular cu Gaz Metan?

simeon stalpnicul png

În etapa viitoare, Steaua va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaş, meci în care Claudiu Keşeru are şanse mari să joace, în sfârşit, din primul minut. Aceasta pentru că Reghecampf se va confrunta cu mari probleme de lot, în special în compartimentul ofensiv, acolo de unde vor lipsi Cristi Tănase, Nicuşor Stanciu şi Alex Chipciu, toţi fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

simeon stalpnicul png

Înfrângerea cu Steaua a agitat apele în curtea celor de la CFR Cluj. Astfel, după ce patronul Paszkany a declarat că „meciul cu Steaua e ca un test pentru Miriuţă", antrenorul ardelenilor a dat o replică extrem de acidă. „Eu nu dau teste. Teste a dat fiica mea la şcoală. Dacă sunt lăsat, voi face performanţă la CFR cu jucătorii tineri, nu cu cei care au burta plină", a spus Miriuţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net