Contra a vrut să-l bată pe arbitru

Ultima actualizare:
Contra are un  temperament  coleric în timpul meciului
Contra are un temperament coleric în timpul meciului

Faza din minutul 80 a meciului a declanşat furia lui Cosmin Contra. Vitinho a marcat, dar ploieştenii susţin că balonul nu a depăşit linia porţii, fiind scos de Teixeira.

La finalul disputei, „Guriţă" a protestat, iar Balaj l-a eliminat. În acel moment, antrenorul a fost stăpânit cu greu de către cei din staff pentru a nu-i aplica o corecţie „flueiraşului".

"Maniera de arbitraj a domnului Balaj a fost într-o singură direcţie. Trebuie să fii foarte sigur să validezi un gol dacă e dubios. La sfârşit am spus că de-aia pleacă antrenorii valoroşi din România, din cauza arbitrajelor, şi mi-a dat roşu.

De vreo patru meciuri arbitrajele sunt împotriva noastră sută la sută. Dacă vrea cineva să câştige campionatul aşa, să ne spună?!", a tunat Contra după meci.

Ieri, a continuat pe acelaşi ton dur: "Am vrut să-mi dau demisia, din cauza modului în care sunt tratat de arbitri. Balaj nu mai reprezintă nimic pentru mine. Nici o problemă, eu plec, dar o să rămână arbitrajele. De ce să fiu bătaia de joc a unora care nu au făcut nimic pentru fotbalul românesc? Ei ajung să câştige mai mult decât un antrenor dacă au patru meciuri pe lună, şi pentru ce? Ca să o facă şmecheresc? Ne lăudăm că avem arbitrii în Liga Europa, dar acolo ajung şi cei din Azerbaidjan!". Tot ieri, ca formă de protest, Contra a decis să intre în silenzio stampa.

Cristi Balaj a explicat incidentul avut cu antrenorul Cosmin Contra. "A protestat în mod repetat, iar tonul a fost mai mult decât o mustrare. Am fost nevoit să scot cartonaşul roşu şi atunci a avut o reacţie şi nişte cuvinte pe care nu vreau să le reproduc, dar sunt în raportul de arbitraj. Oricum, mai bine mi-ar fi tras o palmă decât să folosească asemenea cuvinte", a spus Balaj.


    Contra are un  temperament  coleric în timpul meciului
Contra are un temperament coleric în timpul meciului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net