Revelion «diavolesc»

Ultima actualizare:

Deşi în insulă e deja tradiţie, nicăieri în Europa nu se mai mai programează partidele de campionat în timpul când Terra sărbătoreşte. În Premier League asta nu contează şi trei români vor simţi în acest an pe pielea lor nonconformismul britanic.

Pe 1 ianuarie, când nici gunoierii nu se trezesc ca să strângă din pieţe sticlele de şampanie aruncate de turişti la gong, 10 meciuri se vor juca în prima ligă din Anglia. Balul va fi deschis la ora 14:45, de către Costel Pantilimon, care se va deplasa cu Manchester City tocmai în Ţara Galilor, pentru jocul cu Swansea.

Apoi, de la ora 17:00, West Ham-ul lui Răyvan Raţ va juca derby-ul nordului Londrei, cu Fulham. Prima zi de fotbal din 2014 va fi închisă în Premier League de Vlad Chiricheş, care va juca cu Tottenham împotriva „diavolilor" de la Manchester United, chiar pe Old Trafford.

Cum nu pot schimba nimic, lui Pantilimon, Raţ şi Chiricheş nu le rămâne decât să ciocnească un singur pahar şi să se bage devreme la somn în ceea ce va fi probabil cea mai seacă trecere dintre ani din cariera lor.

Pentru tenismenii români, trecerea în noul an va veni aproape pe nesimţite. Asta pentru că majoritatea lor vor juca azi, în ultima zi a anului. Iar cei care vor câştiga vor juca şi mâine, în prima zi a lui 2014. Astfel, la Brisbane, Horia Tecău şi olandezul Rojer se vor afla faţă în faţă cu Federer şi partenrul său, francezul Mahut. Tot la Brisbane vor juca Raluca Olaru (dublu) şi Marius Copil, la simplu.

La Doha, Florin Mergea şi partenrul său, austriacul Oliver Marach, vor juca împotriva câştigătorilor Turneului Campionilor, în vreme ce, în China, Monica Niculescu (simplu) şi Alexandra Dulgheru (dublu) se vor afla şi ele la servici, pe teren. În fine, în Auckland, Sorana Cîrstea va încerca să îşi confirme statutul de favorită 4, şi să o învingă în primul tur pe canadianca Sharon Fichman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net