Prodanca şi-a închis cofetăria?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Reghecampf şi Prodanca au un succes răsunător la fotbal, dar mare ghinion în afaceri. Astfel, după ce iniţial şi-au deschis o cofetărie pe Calea Moşilor, pe care ulterior au mutat-o în zona Floreasca, nici la noua locaţie nu le merge mai bine.

Anamaria Prodan a vrut să dea lovitura în afaceri, dar nu i-a mers. În luna martie şi-a inaugurat cu mare fast o cofetărie pe Calea Moşilor în care se vindeau prăjituri ce purtau numele membrilor familiei sale. „Prăjitura Reghe", „Păjitura Prodan", „Prăjitura Rebecca", „Prăjitura Sarah" şi „Prăjitura Luca" au făcut senzaţie o perioadă, dar apoi totul s-a dus de râpă.

Iunie 2013- În urmă cu două zile, cofetăria patronată de Anamaria Prodan avea uşile închise şi părea părăsită

simeon stalpnicul png

Preţul piperat, 13 lei bucata, a îndepărtat clienţii după boom-ul de la început, iar lovitura de graţie a fost dată în urmă cu câteva săptămâni, când Anamaria Prodan a petrecut mare parte a timpului la Năvodari, unde a dus mai mulţi jucători şi n-a mai avut timp de afacere. Aceasta a trecut de la ciocolată, frişcă şi caramel, la transferuri, bugete şi alte lucruri care par a-i fi mai dragi decât munca de patiserie.

Anamaria spera să facă bani frumoşi din vânzarea dulciurilor

simeon stalpnicul png

Cu Anamaria mai mult la Năvodari şi cu Reghecampf în pline pregătiri cu Steaua, singura soluţie era ca afacerea să fie abandonată, cel puţin pentru o perioadă. Miercuri, la locaţia din Floreasca nu era nimeni, uşile erau închise şi nicio activitatea nu se simţea înăuntru. Rămâne de văzut doar dacă e ceva temporar sau definitiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net