Piţurcă: «Mutu o să joace când vor zbura puii de broască»

Ultima actualizare:

    Mutu şi Piţurcă  au colaborat mulţi ani  foarte bine împreună
Mutu şi Piţurcă au colaborat mulţi ani foarte bine împreună

Victor Piţurcă nu-l iartă pe Mutu şi a dezvăluit discuţia purtată, iar mesajul e clar: atacantul Petrolului şi-a încheiat cariera la echipa naţională.

Venirea lui Răzvan Burleanu la şefia FRF a fost gura de oxigen pentru selecţioner. Noul şef i-a transmis că are susţinere totală şi-n aceste condiţii Piţi îşi continuă mandatul nestingherit. Astfel, Mutu nu va mai îmbrăca tricoul galben, aşa cum tehnicianul a anunţat la sport.ro, cei doi jignindu-se în public în repetate rânduri.

"Pentru Mutu e foarte greu să mai vină la naţională. E şi din cauza declaraţiilor pe care le-a dat, crezând că voi fi schimbat", a spus selecţionerul. Apoi, a detaliat: "A venit înainte de meciul cu Argentina la mine şi m-a salutat. A încercat să mă îmbuneze. I-am zis să se roage să vină alt preşedinte care să mă schimbe, că altfel o să mai joace când o vor zbura puii de broască. Râdea, dar după ce a ieşit Burleanu, m-a luat altfel: că vrea să mai dea un gol (n.r - el şi Hagi sunt cei mai buni marcatori ai României, având câte 35 de reuşite), că doar cu mine vine la naţională, că dacă vine altul nici nu se mai gândeşte la convocare... de-ale lui Mutu".

Şansa lui Mutu ar fi fost ca Gică Popescu să devină preşedinte al Federaţiei, caz în care Piţi ar fi plecat. "90 la sută dacă ieşea preşedinte Gică Popescu, plecam. Nu am nimic cu el, dar nu simţeam că putem lucra împreună", a anunţat Piţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net