Mutu lasă Petrolul pentru banii arabilor ?

Ultima actualizare:

Transferul anului în România este, cu siguranţă, trecerea lui Adi Mutu de la Ajaccio, la Petrolul. Asta dacă mutarea se face, aşa cum sunt cele mai multe speculaţii. Chiar fostul atacant al naţionalei a postat pe pagina sa personală de pe un site de socializare că vrea să revină în Liga I, din ianuarie, şi că alegerea perfectă este Petrolul Ploieşti, echipă pregătită de fostul său coleg de cameră de la prima reprezentativă, Cosmin Contra. Cu toate astea, au existat voci care nu au dat ca sigur transfrerul lui Mutu la Petrolul, deşi fotbalistul a spus clar că formaţia prahoveană va fi viitoarea sa destinaţie.

„Dacă în ianuarie Mutu primeşte o ofertă foarte bună din zona Golfului, nu cred că mai ajunge la Petrolul", spunea şi impresarul Victor Becali, cel care n-a văzut cu ochi buni sosirea atacantului în Liga I. „Mutu încă mai poate juca, dar nu îi va fi uşor în România. Vine după o perioadă lungă în care nu a jucat. Dacă se va pregăti foarte bine, probabil că va juca. Este o lovitură de imagine pentru Petrolul".

„Briliantul" a ajuns sâmbătă după-amiaza în România şi a precizat că nu contractul cu Petrolul l-a adus acasă. „Am venit să văd meciul cu Steaua", s-a limitat acesta să declare. Potrivit unor apropiaţi, fotbalistul de 33 de ani a primit o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar de la un club din Emiratele.

Contractul pe care arabii ar dori să-l semneze cu Mutu se întinde pe o perioadă de doi ani, iar românul ar putea câştiga 2 milioane de dolari. Până să se decidă asupra viitorului său fotbalistic, Adi Mutu este „legat" de Ajaccio până în vara lui 2015 şi trebuie să-şi rezolve problemele cu actualul club.

Contra l-a avertizat

Este bine cunoscută relaţia de prietenie dintre Cosmin Contra, antrenorul celor de la Petrolul, şi Adi Mutu. Tocmai pentru că nu doreşte să dea naştere la speculaţii, "Guriţă" l-a avertizat între patru ochi pe „Briliant". Apoi a făcut-o şi public. "Există posibilitatea să păţească la fel. Toţi se aşteaptă să defilăm. I-am zis lui Adi că atunci când va ajunge la Petrolul şi va semna, eu o sa fiu doar antrenorul lui, nu mai sunt prietenul. Şi a înţeles asta, a fost de acord", a precizat Contra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net