Tatăl lui Mutu îi cere «Briliantului» să se retragă!

Ultima actualizare:

„Eu acest lucru îi reproşez. I-am zis: «Băi, retrage-te! Faci 35 de ani! E suficient cât ai jucat!». S-a cam plictisit de fotbal", a declarat Spiridon Mutu pentru „Jurnal de Argeş". El a mai spus că speră ca Adi să se integreze rapid la Petrolul.

„Sper că se va integra repede în echipa lui Contra. De altfel, este şi foarte bun prieten cu el, au stat în aceeaşi cameră la naţională atâţia ani. Au jucat împreună şi la Dinamo. Îl cunosc şi eu pe Cosmin, a fost pe la noi, îi cunosc şi părinţii şi el ne cunoaşte pe noi".

De asemenea, tatăl „Briliantului" a declarat că nu crede că prezenţs în naţională a fiului său ar fi adus calificarea la CM: „Nu cred că ne calificam dacă juca el, dar poate conta experienţa. Poate facea un apel mobilizator în vestiar. Adi le mai zice una-alta pentru că el e ambiţios şi vrea să câştige mereu", a încheiat tatăl lui Mutu.

Fotbalistul român a declarat, ieri, la plecarea din România, că indiferent de părerea tatălui său, el va mai juca un an şi jumătate. „În ciuda a ceea ce a zis tata, voi mai juca un an şi jumătate, totul e rezolvat. I-am şi zis lui Contra că la echipă voi fi eu jucător şi el antrenor. Nu garantez titlul dacă vin la Petrolul", a spus Mutu pentru Digisport. El a explicat că nu a mai venit la meciul din Ghencea, dintre Steaua şi Petrolul (1-1), din cauza incidentelor dintre fanii ploieşteni şi jandarmerie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net