VIDEO EXCLUSIV Adi Mutu şi-a căutat fete pentru videoclip

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu şi regizorul  Massimiliano Caroletti  vor colabora la videoclipul  cunoscutului rapper  american Snoop Dogg (Fotografii: Mihai Ionescu)
Adrian Mutu şi regizorul Massimiliano Caroletti vor colabora la videoclipul cunoscutului rapper american Snoop Dogg (Fotografii: Mihai Ionescu)

Adi Mutu se pregăteşte pentru debutul în actorie. Nu este vorba despre un rol într-un film, ci într-un videoclip, al celebrului rapper american Snoop Dogg. Până să-şi etaleze calităţile în faţa camerelor de luat vederi, „Briliantul" şi prietenul său italian, regizorul Massimiliano Caroletti, au avut treabă: au căutat fete potrivite să apară în clip.

„Am mari emoţii. Este un «new entry» în viaţa mea şi nu ştiu dacă şi cât de bine mă voi descurca. Chiar sunt nerăbdător! Mi-ar plăcea, dar nu ştiu dacă aş putea să intru în pielea unor personaje, să mă transpun, să fac cine ştie ce roluri. Îţi spun sincer, deşi poate puţină lume crede, eu sunt un tip timid şi cred că mi-ar fi destul de greu să renunţ la această timiditate în faţa camerei", ne-a declarat Adi Mutu într-un interviu exclusiv în urmă cu câteva zile.

Fotbalistul celor de la Petrolul Ploieşti îşi ia în serios „job-ul" pentru videoclip şi, timp de două zile, a stat non-stop cu regizorul Massimiliano Caroletti, venit special în România pentru a pune la punct detaliile clipului rapperului american Snoop Dogg. Mutu şi Caroletti s-au întâlnit marţi şi miercuri pentru a stabili amănuntele legate de povestea clipului, rolul personajului pe care Adi îl va juca, dar şi pentru a le alege pe fetele care vor dansa în clip. Cei doi au preferat ca locaţie clubul One, din zona Regie, acolo având loc şi castingul pentru tinerele aspirante la postul de figurante în clipul starului de peste Ocean.

Fetele au dansat fie pe scenă, fie la bară

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Fetele au discutat, pe rând, câteva minute cu italianul, apoi, îmbrăcate sumar, au urcat pe scenă şi s-au mişcat lasciv câteva minute, pe ritmuri de hip-hop şi R&B. Momentul special al audiţiei l-a prezentat o dansatoare la bară, care i-a ţinut cu sufletul la gură pe toţi prin prestaţia ei.„Adi va fi personaj principal. În jurul lui se construieşte întreaga poveste", ne-a dezvăluit regizorul, care a avut numai cuvinte de laudă despre tinerele pe care le-a văzut la treabă: "Sunt foarte frumoase şi se mişcă. Ne-am format o părere, trebuie să mai discut cu Adi şi să stabilim concret pe cine alegem. Oricum, fetele s-au prezentat foarte bine", a mai precizat acesta.

După ce şi-au terminat programul, dansatoarele au făcut o poză de grup

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„Eu nu mă pricep la treburi organizatorice... Eu ştiu că de abia aştept să începem filmările", ne-a spus şi Mutu, încântat că i se va împlini, în şfârşit dorinţa de a fi actor, chiar dacă pentru moment este vorba doar de un clip şi nu despre un lungmetraj.

Mutu: «Am semne pe faţă de la bătaie?»

„Au apărut în presă lucruri foarte supărătoare, cum că Adi ar fi fost implicat într-o bătaie. Au ajuns până în America astfel de comentarii, care nu ne fac deloc bine în acest moment", s-a plâns regizorul, referindu-se la zvonurile potrivit cărora Mutu ar fi ieşit „şifonat" dintr-un conflict avut vineri noaptea.

„Uită-te la mine. Am vreun semn pe faţă? Am mâinile rupte? Vezi vreo urmă, vreun bandaj? M-am săturat ca după fiecare ieşire a mea în oraş să apară tot felul de comentarii", ne-a declarat Adi .

EXCLUSIV Adrian Mutu: «Nimeni nu mă crede, dar eu sunt foarte timid»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net