EXCLUSIV Adrian Mutu: «Nimeni nu mă crede, dar eu sunt foarte timid»

Ultima actualizare:

    Adi Mutu are 35  de ani, e însurat  cu Consuelo și  are trei copiii din  două mariaje
Adi Mutu are 35 de ani, e însurat cu Consuelo și are trei copiii din două mariaje

Adi Mutu se află în faţa unei mari provocări a vieţii. Profesională, am putea spune, deşi nu are legătură cu fotbalul. Luna această, „Briliantul” va fi personajul principal al unui videoclip al celebrului rapper american Snoop Dogg, ipostază inedită pentru căpitanul Petrolului. În exclusivitate pentru Click!, Mutu a acceptat să facă dezvăluiri despre acest proiect, dar şi de­spre legăturile sale pe viitor cu lumea cinematografiei.

Click!: Fotbalist, vedetă într-un clip al unui rapper. Sună bine?

Adrian Mutu: Sună bine (râde). Este ceva ce mi-am dorit să fac de mult timp. Am mai avut o propunere de a colabora cu Akon, însă atunci timpul nu mi-a permis, deşi mi-aş fi dorit.

Eşti pregătit?

Da, deşi, sincer, am mari emoţii. Este un „new entry" în viaţa mea şi nu ştiu dacă şi cât de bine mă voi descurca. Chiar sunt nerăbdător!

Regizorul clipului, Massimiliano Caroletti, îţi este şi prieten. Te-ai fi lăsat pe mâna altcuiva?

Nu prea cred. Am încredere în el şi în echipa lui de producţie. E firesc să lucrez mai bine cu oameni pe care-i ştiu şi care-mi sunt apropiaţi.

El crede că ai face treabă bună şi ca actor. Te gândeşti la o carieră în cinematografie, după ce termini cu fotbalul?

Mi-ar plăcea, dar nu ştiu dacă aş putea să intru în pielea unor personaje, să mă transpun, să fac cine ştie ce roluri. Îţi spun sincer, deşi poate puţină lume crede, eu sunt un tip timid şi cred că mi-ar fi destul de greu să renunţ la această timiditate în faţa camerei.

Massimiliano crede că semeni un pic cu Marcello Mastroianni şi spune că ţi s-ar potrivi o meserie de manechin.

(râde) Am văzut cu plăcere filmele lui Marcello Mastroianni, îmi amintesc şi unele scene...dar nu cred că am vreo legătură. Cât despre modeling, n-am nici o treabă. Nu îmi place şi nu m-aş face manechin în viaţa mea.

Cu cântatul le ai?

Eh, Doamne! Sunt antitalent la aşa ceva.

Revenind la clip, ştii care este ideea, ce vei face concret?

Nu ştiu detalii, am înţeles că voi avea mai multe scene. Mă voi vedea cu Massimiliano pentru a-mi da amănuntele şi a vedea şi cine mai participă la acest proiect. Trebuie să fiu şi eu de acord cu ce se întâmplă în clip, că ştii cum sunt rapperii şi clipurile lor: maşini, femei, nebunie...iar eu nu am nevoie de complicaţii inutile în viaţa mea. Sper să fie ceva ok şi să iasă bine pentru toţi.

simeon stalpnicul png

După 14 ani petrecuţi la Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena şi Ajaccio, Adi Mutu a revenit în Liga 1 şi a semnat pe o perioadă de un an şi jumătate cu Petrolul. "Briliantul" a primit banderola de căpitan a echipei prahovene, însă nu a reuşit până acum să marcheze pentru "lupi". În urmă cu aproape o lună, atacantul a suferit o accidentare şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat 15 minute. I-a fost curăţat cartilagiul de la genunchi, iar Mutu a plecat imediat acasă. A început antrenamentele şi etapa viitoare va fi apt de joc.

Italianul Massimiliano Caroletti va regiza clipul lui Snopp Dogg, în care Adi Mutu va avea rol principal. „Mutu va apărea în mai multe scene, de cântat nu se pune problema. Cred că are talent, îl ajută foarte mult faţa, corpul. El are atitudine. L-aş vedea într-un film de acţiune sau, pe viitor, i-aş sugera să lucreze ca model pentru că are tot ce-i trebuie", a declarat Caroletti, pentru Click!. „Filmările pentru videoclip vor avea loc la finalul lui aprilie, în clubul Boa din Bucureşti. Am decis să renunţăm la varianta Ungaria, pentru că cei de acolo s-au mişcat foarte greu", a mai precizat regizorul.

Videoclipurile lui Snoop Dogg debordează de sexualitate

simeon stalpnicul png

Rapperul apare în limuzine și cu haine de blană scumpe, înconjurat de femei

simeon stalpnicul png

În vârstă de 41 de ani, Snoop Dogg, pe numele lui Calvin Cordozar Broadus Jr., este un rapper, compozitor, producător muzical şi actor american. De-a lungul carierei a folosit nume ca Snoop Dogg, Snoop Doggy Dogg, Snoop Lion, The Godfather of Rap, Snoop, Uncle Snoop, Snoop Eastwood. A lansat nu mai puţin de 17 albume, solo şi în colaborare cu alţi artişti. Piesa „Child of the Universe EMP feat Snoop Dogg", la care va filma un clip alături de Adi Mutu va fi pe noul său album, produs de Markus Kornschober. Ca actor a apărut în „The Wash", horrorul „Bones", „Half Baked", „Training Day", „Starsky & Hutch" și „Brüno". A regizat „Snoop Dogg's Doggystyle" - un film porno, produs de Hustler.

Adrian Mutu, ofertat de Snoop Dogg pentru un nou videoclip

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net