EXCLUSIV Mutu, dedicaţii pentru Vica lui Piţi până la 4 dimineaţa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Mutu face ce face şi tot peste Vica Blochina dă! Atacantul român al celor de la Ajaccio şi fosta iubită a selecţionerului Victor Piţurcă au chefuit până dimineaţă la ziua de naştere a impresarei Anamaria Prodan. Petrecăreţul a venit însoţit de doi bodyguarzi, apropiaţi de-ai lui care-i ţin mereu „de şase”.

Chef de chef luni seara la restaurantul Şarpele Roz din Capitală! Invitaţi unu şi unu la aniversarea impresarei Anamaria Prodan. Petrecerea a început destul de devreme, în jurul orei 23.00, atunci când au ajuns primii invitaţi.

Adi Mutu, însoţit de doi prieteni-bodyguarzi, a sosit înaintea tuturor. Tacticos, atacantul a coborât din maşina de teren şi şi-a călcat în picioare telefonul care îi căzuse din greşeală.

Fotbalistul a fost însoţit de doi prieteni - bodyguarzi pe toată durata serii

simeon stalpnicul png

A urmat o scurtă oprire la un bancomat, apoi a intrat în local. După câteva minute a ajuns şi sărbătorita, Anamaria Prodan, alături de Laurenţiu.

simeon stalpnicul png

Au urmat soţii Prigoană şi alţi apropiaţi ai sexy-impresarei. În jurul orei 23.30 şi-a făcut apariţia şi Vica Blochina, o cunoştinţă mai veche a lui Mutu şi chiar principalul motiv al „rupturii" dintre fotbalist şi selecţionerul Victor Piţurcă, cu care blondina s-a iubit 16 ani. Apropiaţii susţin că, la vremea respectivă, s-ar fi dat la Vica, lucru care l-a enervat teribil pe Piţi. 

Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf, Adi Mutu şi Vica Blochina s-au distrat pe ritmuri lăutăreşti

simeon stalpnicul png

Petrecerea s-a încins repede, pe ritmurile lui Nelu Ploieşteanu, dar şi pe melodiile Corneliei Catanga. Sticlele cu vin au venit pe bandă rulantă la masa impresarei.

simeon stalpnicul png

Anamaria n-a rezistat însă decât până la două noaptea la chef. Obosită, aceasta s-a retras alături de Reghe, la puţin timp după ce plecase şi „clanul" Prigoană.

Petrecerea a continuat însă pentru Vica şi Mutu.  „Briliantul", înfierbântat de aburii vinului, a început să-i facă dedicaţii vedetei tv. „De la Mutu pentru Vica, fără număr, fără număr, fără număr", a cântat Cornelia Catanga, în timp ce atacantul nu contenea cu recompensarea interpretei de muzică lăutărească.

Şi aşa a continuat distracţia până după patru dimineaţa, când cheful s-a terminat. Mutu a fost „ascuns" de bodyguarzi la ieşirea din restaurant, aceştia din urmă aducând maşina în garajul localului, tocmai pentru a nu fi văzut.

Prezenţa lui Adi Mutu în România nu a fost deloc întâmplătoare. Fotbalistul, aflat sub contract cu Ajaccio, a fost în „vizită de lucru" în ţară, pentru că, din ianuarie, revine în campionatul nostru, sub formă de împrumut, la Petrolul Ploieşti. De altfel, atacantul a şi fost prezent la meciul pe care prahovenii l-au câştigat cu Universitatea Cluj.

Citeşte şi:

Adrian Mutu: «Sunt gelos, dar cu măsură»

Adi Mutu, irezistibil. A petrecut două nopţi la rând!

Vica recunoaşte că din cauza ei s-au certat Piţi şi Mutu: «S-au înjurat rău»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net