Adrian Mutu: «Sunt gelos, dar cu măsură»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Viaţa lui Adrian Mutu s-a schimbat radical de când a cunoscut-o pe Consuelo, cea care i-a devenit soţie în 2005. "Briliantul" nu mai ţine prima pagină a ziarelor de scandal cu escapadele sale, s-a cuminţit şi se dedică sută la sută soţiei şi celor trei copii, Adriana şi Maya -fetele pe care le are cu actuala nevastă şi Mario, băiatul din mariajul cu Alexandra Dinu.

Atacantul Adrian Mutu, acum la Ajaccio, din iarnă, la Petrolul Ploieşti, le-a deschis uşa casei sale din Corsica jurnaliştilor de la revista OK! . Mai mult decât atât, "Briliantul" a lăsat garda jos şi a făcut mărturisiri care de care mai intime. "Căsnicia nu e uşoară! Asta nu spun eu, ne dăm seama tot timpul prin diverse exemple pe care le vedem sau pe care le auzim. E o luptă care merită orice sacrificiu şi, mai ales, e o luptă care trebuie câştigată", a spus Adi, apoi a continuat:"Sunt gelos, ca orice bărbat care îşi iubeşte soţia, dar cu măsură. Cred în independenţa soţiei mele şi sunt de acord cu ea. Am încredere totală în ea".

Consuelo, în schimb, a recunoscut că nu este o tipă posesivă:" Eu nu sunt deloc geloasă. Dar pot spune că îl respect foarte tare pe cel de lângă mine şi îmi doresc, în egală măsură, să fiu respectată".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net