Adrian Mutu, între mall şi stadion

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Mutu va evolua diseară în premieră pentru „lupi” pe teren propriu contra celor de la Oţelul (ora 19.30, în direct la Dolce Sport), dar până la începerea partidei, el a avut timp şi pentru acţiuni de marketing.

Elevii lui Contra sunt obligaţi să învingă trupa moldavă dacă vor să-şi păstreze şansele în lupta pentru titlu, mai ales că la debutul în mini-retur au obţinut doar o remiză în faţa braşovenilor lui Ţălnar, 1-1. Acum, suporterii speră ca Mutu să puncteze primele goluri în partidele oficiale ale „lupilor", iar unii dintre ei îi cer pe reţelele de socializare chiar o „dublă". Dar, printre antrenamente, „Briliantul" şi-a găsit timp şi pentru promovarea imaginii clubului de pe „Ilie Oană".

Ieri după-amiază atacantul alături de colegii săi şi membrii staff-ului tehnic au luat cu asalt un centru comercial din Ploieşti. Nu pentru a se relaxa înaintea disputei cu Oţelul, ci pentru a oferi mărţişoare susţinătoarelor echipei, dar şi câte un voucher ce consta într-o plimbare gratuită cu un automobil Opel, producător ce a devenit la începutul anului sponsor al clubului.

Ajutor pentru Vlad

Vlad Radu a fost căpitanul juniorilor A ai Petrolului, dar a fost nevoit să renunţe la fotbal după ce în noiembrie anul trecut a aflat că suferă de cancer. Vineri el a avut o întâlnire cu Mutu şi compania, iar „Briliantul" i-a oferit un tricou personalizat ce purta numele Vlad şi numărul 6. „Lupii" i-au promis că-i vor dedica victoria cu Oţelul şi i-au făcut o donaţie, după ce anul trecut angajaţii clubului şi cei din galerie au reuşit să strângă pentru el 12.500 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net