Mutu a început direct cu lăutari?

Ultima actualizare:
De data aceasta «a călcat  pe bec» în timpul liber (Foto: Afp)
De data aceasta «a călcat pe bec» în timpul liber (Foto: Afp)

Adrian Mutu n-a ştiut niciodată să spună nu unei propuneri de ieşire în club, iar asta l-a costat mult în carieră. „Briliantul” şi-a dat cu firma în cap încă o dată weekend-ul trecut, când a spus că vine în ţară în interes de serviciu, dar a făcut tot ce ştie el mai bine.

"Am venit să văd un meci de fotbal şi să rezolv nişte lucruri personale. Eu nu pot să semnez nimic cu Petrolul până în ianuarie, dar mutarea e rezolvată 100%", a declarat Mutu jurnaliştilor care l-au aşteptat la aeroport, vineri.

Fanii Petrolului îşi şi imaginau un alt om, schimbat, maturizat, care să-i poarte pe culmi. N-a fost însă cazul, pentru că până la jocul de duminică seara multe obstacole i-au ieşit în cale "Briliantului".

Mai întâi, sâmbătă noaptea, conform gsp.ro, el a dat fuga la lăutari împreună cu Ionuţ Luţu şi alţi câţiva prieteni comuni. Fiindu-i dor de manele şi folclor autentic, pe care la Ajaccio îl găseşti mai greu, Mutu a împins distracţia până spre zorii zilei naţionale.

S-a refăcut cu greu, dar ar fi putut totuşi să se ţină de cuvânt şi să meargă seara în Ghencea pentru meciul Steaua - Petrolul, încheiat 1-1.

Armata de ziarişti prezentă la stadion special pentru el a rămas însă cu buza umflată, pentru că Mutu n-a apărut. Frigul de afară sau slabul interes pentru meci l-au determinat s-o cotească din nou spre crâşmă.

Impropriu spus, pentru că respectiva crâşmă a fost de fapt un local de fiţe din Otopeni, conform aceleiaşi surse. Nu ştim dacă Mutu a văzut măcar la televizor meciul viitoarei sale echipe, cert este că a pornit cu stângul în aventura sa galben-albastră.

E posibil însă ca "Briliantul" să fi mers la Otopeni pentru a-şi căuta o casă strategic amplasată, în care să locuiască pe durata contractului său cu Petrolul. Nu de alta, dar din Otopeni se ajunge uşor şi la cluburile din Bucureşti, şi la Ploieşti.

Glumind puţin, Mutu şi-a atins doar jumătate din ţintele pentru care a venit în România, adică cele personale, reprezentate de băutură şi distracţii. Vizionarea jocului de fotbal rămâne pe altădată, doar nu arde nimic. Ar mai fi interesant de aflat ce-i va răspunde fotbalistul soţiei sale, Consuelo, când îl va întreba cum a fost pe stadion. Cât despre speranţele "Lupilor galbeni" în viitoarele performanţe ale "Briliantului", ar fi mai bine să le orienteze spre cineva care merită, poate chiar Gabriel Benga, eroul de duminică seara.


    De data aceasta «a călcat  pe bec» în timpul liber (Foto: Afp)
De data aceasta «a călcat pe bec» în timpul liber (Foto: Afp)

Escapadele lui Adrian Mutu nu mai surprind pe nimeni, ba dimpotrivă. De-a lungul timpului, atacantul a fost un coşmar pentru toţi antrenorii săi, dar cel mai grea le-a făcut viaţa selecţionerilor. În 2009, după ce România a pierdut cu 5-0 în Serbia, Mutu a plecat din cantonamentul echipei naţioanle pentru a petrece cu un interlop sârb, care a fost asasinat între timp. Apoi, în 2011, „Briliantul" a ajuns afumat la un joc cu San Marino, iar Piţurcă a fost la un pas să-l excludă din lot.

Ultimul meci oficial al lui Mutu la Ajaccio datează de pe fix 2 noiembrie, când a fost integralist în partida pierdută în faţa lui Valenciennes, scor 1-3. De atunci, românul n-a mai fost nici măcar pe bancă, iar corsicanii l-au tras pe linie moartă, unde va rămâne până în perioadă de mercato din luna ianuarie. Dacă Petrolul îl va înregimenta atunci, Mutu va avea mai bine de două luni de stat pe bară. Românul a jucat în noul sezon doar de nouă ori în Ligue 1, însumând 635 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net