Mutu: «Vin să joc un an şi jumătate la Dinamo!»

Ultima actualizare:

„Briliantul" mai are contract cu francezii de la Ajaccio până în vara lui 2015, dar contrele dese cu tehnicianul Fabrizio Ravanelli îl determină să nu mai stea la clubul din Corsica.

„Vreau să mă întorc în România şi să încep un proiect la Dinamo, unde să mai joc un an şi jumătate. I-am promis lui Borcea că revin, dacă se întoarce şi el la club. Nu ştiu dacă voi băga şi bani, vom vedea. Mai am contract cu Ajaccio până în vara lui 2015, dar în decembrie voi discuta foarte serios despre revenirea la Dinamo", a anunţat atacantul la „Fanatik Show", de la Etno TV.

"Briliantul" a mai evoluat în "Ştefan cel Mare" în perioada 1998-1999 şi-n 37 de partide a marcat de 26 de ori. "Media salarială la Dinamo e de 5-6.000 de euro lunar, dar eu dacă revin în «Ştefan cel Mare» nu o fac pentru bani, ci pentru a câştiga titlul. Obiectivul e să detronăm Steaua!", a mai spus Mutu, care la clubul din Corsica obţine în jur de un milion de euro pe sezon.

Practic, Mutu îi "netezeşte calea" lui Cristi Borcea, care ar dori să revină la Dinamo, dar nu în prim plan, ci ca sponsor. Şi, pentru a-i returna favorul, Borcea va suporta o mare parte din leafa atacantului.

"În viitorul apropiat voi fi alături de echipă, dar acum am alte probleme de rezolvat. Dacă Mutu va veni la Dinamo, sigur voi contribui şi eu la salariul lui. Aşa cum am construit acea echipă în jurul lui Lupescu, aşa simt că putem construi acum în jurul lui Adi Mutu", a anunţat şi fostul acţionar al dinamoviştilor la Dolce Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net