Mutu a debutat cu stângul la Petrolul

Ultima actualizare:

    Mutu nu s-a  evidenţiat în  duelul cu Aganovici (foto: Mediafax)
Mutu nu s-a evidenţiat în duelul cu Aganovici (foto: Mediafax)

Petrolul Ploieşti n-au avut un debut tocmai uşor în acest retur de Liga I, iar asta s-a văzut. Vedetele nou transferate n-au adus vreun plus şi „Lupii galbeni” s-au văzut egalaţi din penalty la ultima fază.

Victoria era vitală pentru a demonstra că tot ce s-a făcut la Ploieşti în această iarnă n-a avut ca ţintă doar marketingul, ci şi performanţa sportivă. Doar că ardelenii lui Ţălnar n-au fost dispuşi să se vândă ieftin şi au pus mari probleme galben-albaştrilor.

În prima repriză, doar lovitura liberă a lui Mutu, din minutul 45, singura acţiune notabilă a "Briliantului", a crescut pulsul fanilor, dar portarul Braşovului a scos de la vinclu.

Lucrurile s-au simplificat pentru prahoveni în minutul 44, când Aganovici a văzut al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, iar Petrolul a jucat în superioritate numerică. În aceste condiţii, ratarea celor trei puncte devenea şi mai gravă şi prahovenii au apăsat pedala.

Golul, care părea izbăvitor, n-a venit însă de la Mutu, Zicu sau Toto Tamuz, ci a fost un autogol al lui Bruno Madeira. Când zarurile păreau aruncate, Geraldo l-a împins pe Fonseca în careu şi s-a dat penalty. Cristi Ionescu a transformat sigur şi i-a arătat lui Mutu că şi Liga I poate să-i creeze probleme dacă o priveşte de sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net