Mutu vrea să devină antrenor

Ultima actualizare:

    Mutu a marcat două  goluri pentru  Petrolul în amicale (foto: răzvan păsărică)
Mutu a marcat două goluri pentru Petrolul în amicale (foto: răzvan păsărică)

Atacantul Petrolului, Adi Mutu, a povestit pentru Dolce Sport ce cale va urma atunci când va renunţa la fotbal, a anunţat care e regretul carierei şi a vorbit despre relaţia cu selecţionerul Piţurcă.

Lupta pentru titlu: "Petrolul e revelaţia. Steaua are nerv pentru astfel de bătălii, dar noi şi Astra avem entuziasmul".

Partida cu Dinamo: "E specială pentru mine, sper să vină multă lume la stadion şi noi să învingem. E singurul meci în care dacă voi da gol nu mă voi bucura".

Echipa naţională: "Am avut accidentări, o perioadă dificilă la Ajaccio, de aia n-am fost convocat. Sper să joc, să dau goluri şi după vom vorbi. Atâta timp cât pot să fiu selecţionat, am evoluţii bune, ar fi puţin ciudat să nu fiu chemat din alte motive".

Relaţia cu Piţurcă: "Nu am nicio problemă în a discuta cu domnul Piţurcă, comunicarea poate aduce lucruri pozitive. Noi am vorbit la telefon după incidentul respectiv şi cred că ne-am lămurit situaţia. Acum totul depinde de evoluţia mea".

Regretul carierei: "Când am ratat penalty la Europene în meciul cu Italia, de altceva nu-mi pare rău. Am fost foarte afectat emoţional".

Viitor: "Mă gândesc asupra a ceea ce vreau să fac, am timp... la FRF nu vin, mă văd antrenor, chiar dacă acum mai «în ceaţă» aşa, dar mă bate gândul. Acum că sunt în România o să încep şi cursurile!"

Despre Cristi Chivu. Chivu e pe cale să renunţe la fotbal din cauza problemelor de sănătate, iar Mutu a anunţat că fundaşul lui Inter ar fi putut avea o carieră foarte lungă dacă nu era măcinat de accidentări.

„Îmi pare foarte rău pentru Chivu, un fotbalist extraordinar care dacă nu avea aceste probleme cred că juca lejer până la 40 de ani. Dacă nu va mai continua cu fotbalul sper să facă ceea ce-l face fericit şi dacă vine la FRF îi doresc baftă şi abia aştept să-l văd la Bucureşti", a spus Mutu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net