Mutu a renunţat la 500.000 €

Ultima actualizare:

    Mutu nu a marcat  nici un gol în acest  campionat (Foto: AFP)
Mutu nu a marcat nici un gol în acest campionat (Foto: AFP)

Rămas liber de contract, Adi Mutu a promis că se întoarce în România, la Petrolul, dar s-ar putea răzgândi în cazul unei oferte mai tentante.

Aventura lui Mutu în Corsica s-a încheiat mai devreme de termen. Internaţionalul român care peste două zile va împlini 35 de ani n-a mai aşteptat vara pentru a pune capăt înţelegerii cu Ajaccio.

Pentru a putea discuta liber cu alte echipe şi pentru a putea juca încă din această lună, Mutu le-a propus un târg francezilor. Astfel, românul a renunţat de bunăvoie la banii pe care trebuia să-i mai încaseze până la finalul sezonului, suma fiind de aproximativ jumătate de milion de euro.

În schimb, „Briliantul" are acum posibilitatea să-şi negocieze singur termenii financiari la viitoarea sa echipă. Pe final de carieră, Mutu nu va mai putea obţine un salariu mare, dar va putea cere o primă de instalare consistentă.

Cum perioada de transferuri a demarat la începutul lunii, Mutu poate semna oricând cu Petrolul, aşa cum le-a promis oficialilor ploieşteni. „Lupii" ar putea fi lăsaţi însă cu ochii în soare în cazul în care pe adresa lui Mutu vor veni şi alte propuneri, mai tentante din punct de vedere al banilor. Dacă nu se va întoarce în România, Mutu se va îndrepta cel mai probabil spre o destinaţie exotică: ori spre ţările arabe ori spre America de Sud, o echipă din Argentina interesându-se deja de serviciile sale.

Prestaţiile foarte bune din sezonul de toamnă l-au adus pe Alexandru Benga, fundaşul central al Petrolului, în atenţia cluburilor de peste hotare. Cei mai insistenţi sunt cei de la PAOK Salonic, echipa la care activează şi Costin Lazăr. Aceştia oferă, susţine presa elenă, în jur de un milion de euro pe  Benga, care a jucat în 15 meciuri pentru ploieşteni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net