Adrian Cristea se întoarce la Bianca

Ultima actualizare:

    Adrian Cristea a  jucat doar câteva  meciuri la Steaua  (Foto: Răzvan Păsărică)
Adrian Cristea a jucat doar câteva meciuri la Steaua (Foto: Răzvan Păsărică)

Lui Adrian Cristea îi plac telenovelele, orice s-ar spune. Şi în viaţa privată şi în fotbal, nimic nu e simplu când vine vorba despre „Prinţ”. Deşi era dat deja la Maccabi Petah Tikva, fotbalistul a întâmpinat probleme şi mutarea nu s-a mai realizat. De ieri e înapoi la Bucureşti.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani trebuia să joace în prima ligă din Israel până la vară în schimbul unei sume totale de 65.000 de euro. Deşi toată lumea părea de acord, un ultim detaliu a stricat afacerea.

Pentru a-l lăsa să plece gratis la Maccabi, Steaua i-a cerut „Prinţului" în ultimul moment să renunţe la 120.000 de euro, prima pentru calificarea echipei în grupele Ligii Campionilor pe care jucătorul trebuia s-o primească de mult. Punând în balanţă câştigurile cu pierderile, Cristea şi-a dat seama că 120.000 e mai mare decât 65.000 şi că n-are de ce să accepte această ofertă.

Bianca Drăguşanu nu-l poate uita pe Cristea

simeon stalpnicul png

Astfel, prin intermediul Anamariei Prodan, agentul său, le-a transmis oficialilor stelişti că nu renunţă la aceşti bani. În consecinţă, clubul din Ghencea a refuzat să-i trimită jucătorului cartea verde, iar transferul a intrat în impas.

Cum israelienii n-au putut să aştepte la nesfârşit ca „Prinţul" să-şi rezolve problemele cu Steaua, totul a picat. Cristea se va întoarce la Steaua, unde îşi va duce contractul până la capăt şi va intrat imediat în programul normal al echipei, care se află în cantonament, în Spania.

Mergând mai departe, Cristea nu s-a întors doar la Steaua, ci şi la obsesia lui, Bianca Drăguşanu, pe care o părăsise pentru zări mai calde chiar după escapada de la Paris, care i-a distrus căsnicia cu Victor Slav. De acum, relaţia lor se poate relua în linişte, distanţa nemaifiind o problemă.

Totuşi, zilele mijlocaşului în Ghencea nu se anunţă prea plăcute, Reghecampf declarând deja că jucătorul va fi doar de umplutură în retur, şansele lui să apară în teren fiind minime. „Nu ştiu dacă mă voi baza pe Cristea, este un caz aparte", a afirmat tehnicianul. Tot răul spre bine pentru acesta, care va putea să rupă cluburile în două până la vară, când îi expiră contractul. E de aşteptat ca această zi a scadenţei să-l prindă totuşi pe Cristea undeva prin ligile inferioare, antrenându-se cu juniorii sau cu echipa rezervelor. Pentru 120.000 de euro, merită sacrificiul.

simeon stalpnicul png

Alexandru Bourceanu părea deja transferat la Trabzonspor, dar steliştii îşi pun singur beţe în roate, pe ultima sută de metri. Şefii celor din Ghencea vor milionul de euro oferit pe căpitan într-o singură tranşă, în timp ce turcii doresc să plătească în două rate egale. Acest lucru a blocat momentan transferul, dar e de aşteptat ca cele două părţi să se înţeleagă până luni, când se închide perioada de transferuri în Turcia.

simeon stalpnicul png

„Roş-albaştrii" au încercat să se întărească în această iarnă cu un jucător trecut de prima tinereţe, dar încă foarte valoros, Lucian Sânmărtean. Jucătorul de 33 de ani, ultimul produs vandabil al lui FC Vaslui, refuză însă să plece de la un salariu de 40.000 de euro pe lună, cât câştigă la moldoveni, la unul aproape înjumătăţit. „Şansele ca el să vină sunt mai mici pe zi ce trece", a confirmat şi managerul Mihai Stoica.

simeon stalpnicul png

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, e supărat pentru perioada fără victorie din amicale, dar spune că nu se panichează şi că aşteaptă mai mult de la atacanţii săi. „Sunt mulţumit de cum se comportă Keşeru la antrenamente. Trebuie să avem răbdare cu el. Nu suntem îngrijoraţi de lipsa de rezultate din amicale, avem alte planuri. Este adevărat că îmi doream să înscriem mai mult, dar nu ne-am panicat", a declarat tehnicianul.

Mărturisire incredibilă: Bianca Drăguşanu a avortat copilul lui Adrian Cristea? Ce a spus fotbalistul

Bianca minte? «Adrian Cristea nu a cerut-o în căsătorie la Paris!»

Adrian Cristea suferea după nunta Biancăi, dar făcea sex cu mai multe femei! Sunt nume cunoscute în lumea mondenă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net