Rocha şi-a găsit echipă în Japonia

Ultima actualizare:

    Adi Rocha se  va despărţi de  Steaua în iarnă
Adi Rocha se va despărţi de Steaua în iarnă

După ce golgheterul roş-albaştrilor, Raul Rusescu (21 de goluri), s-a transferat la Sevilla, acum a venit rândul celui de-al doilea marcator al echipei, Adi Rocha (9 goluri), să-şi găsească un alt angajament.

Jucătorul de 27 de ani va evolua la Gamba Osaka, anunţul fiind făcut pe siteul oficial al niponilor. Aici va fi coleg cu alţi doi brazilieni, Paulinho de Oliveira şi Leandro Da Silva, iar obiectivul impus e promovarea în prima ligă, în prezent formaţia din Osaka clasându-se pe primul loc în eşalonul secund, cu un avans de patru puncte faţă de ocupanta locului secund, Vissel Kobe. Dacă acum Gamba se luptă să revină pe prima scenă, în 2008 reuşea să câştige Liga Campionilor Asiei.

Adi Rocha va avea ocazia să-şi arate calităţiile chiar în acest sfârşit de săptămână, Gamba urmând să joace acasă, pe Stadionul „Expo ‘70 Commemorative", cu o capacitate de 21.000 de locuri, contra celor de la Fagiano Okayama (locul 7). Interesant e faptul că Rocha nu e singurul stelist ce ajunge la echipa niponă, în trecut fostul tehnician al roş-albaştrilor, Oleg Protasov, evoluând un an aici ca jucător.

Rocha nu era pe placul patronului, Becali atacându-l de fiecare dată când avea ocazia. Interesant e că acum o lună, după partida cu Gloria Bistriţa, omul de afaceri anunţa că se îmbată când scapă de brazilian. "Bine că scăpăm de Rocha, păi el a scos mingea din poartă! A dat-o Rusescu în poartă şi el a scos-o. Abia aştept să scap de el şi o să mă îmbăt când pleacă", a spus atunci Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net