Zenga a sărit la bătaie şi va fi judecat de arabi

Ultima actualizare:

Walter Zenga a stat o perioadă pe tuşă după ce Al-Nasr a renunţat la serviciile sale şi l-a ales pe Jovanovic, dar în octombrie a semnat cu Al-Jazeera şi acum cele două rivale s-au întâlnit.

Fosta sa formaţie s-a impus cu 2-1, iar golul de onoare al actualei echipe a italianului a fost marcat pe final.

Dar, Zenga a avut războiul său: un jucător de-al său a fost eliminat, iar italianul a contestat decizia. Arbitrul l-a eliminat, dar el şi-a îndreptat tirul către tehnicianul adversarilor.

Camerele tv au surprins momentul în care l-a înjurat pe Jovanovic, după care a aşteptat finalul jocului pe tunelul ce duce la vestiare. Acolo s-a năpustit asupra sârbului cu-n potop de injurii şi chiar a vrut să-l lovească, însă rivalul l-a ignorat total.

Zenga s-a oprit din "demonstraţie" doar în momentul în care a observat că e filmat, dar pe baza probelor video va ajunge în faţa Comisiei de Disciplină. Comitetul respective e foarte dur în privinţa străinilor, ca exemplu, Olăroiu a fost suspendat trei etape şi amendat cu 20.000 de euro pentru anumite remarci contra fostului său club, Al-Ain. Cum Zenga a trecut la injurii şi violenţă, pedeapsa în cazul său ar putea fi dublă.

Tehnicianul a fost demis de Al-Nasr în vară, lăsând echipa pe locul 6 şi până în octombrie, adică cinci luni de zile nu l-a căutat niciun club. A semnat în cele din urmă cu Al-Jazeera, presat şi de soţia sa, Raluca, care-şi dorea să se întoarcă cât mai repede în Emirate, acolo unde familia era stabilită de mai mulţi ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net