Piţurcă are interzis în Turcia şi Spania

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă (Foto: Răzvan Păsărică)
Victor Piţurcă (Foto: Răzvan Păsărică)

Războiul dintre Victor Piţurcă, selecţionerul care se ţine cu mâinile de scaun, şi şefii FRF, care vor să-l debarce imediat, devine penibil.

Ultimii sabotează activitatea antrenorului echipei naţionale chiar cu riscul de a sabota viitoarea campanie de calificare. Iar ultima decizie pare ştiinţifico-fantastică. Mai exact, Piţurcă a cerut să i se rezerve bilete de avion şi cazare în Antalya şi Marbella, unde voia să meargă pentru a vedea la lucru jucătorii de la Steaua, Dinamo, Astra şi Petrolul, pe care i-ar putea selecţiona în viitor.

Ca să-l pedepsească pentru că nu-şi dă demisia şi cere în continuare plata clauzei de 600.000 de euro, în cazul în care este concediat, FRF a spus nu. Acest lucru reduce activitatea selecţionerului la una de birou sau de vizionat casete video, ca în anii '90.

Între timp, Gino Iorgulescu, preşedintele LPF şi prim-vicepreşedinte FRF, a propus strângerea sumei necesare demiterii antrenorului care a devenit piesă de decor la „Casa Fotbalului". Planul lui Iorgulescu este de a-l aduce la naţională pe Cosmin Olăroiu, tehnicianul cu care a lucrat la FC Naţional.

Toate aceste tachinări copilăreşti se întâmplă cu doar o lună înaintea amicalului de lux, cu Argentina lui Lionel Messi, care va avea loc pe Arena Naţională, la data de 5 martie. Fără să fie lăsat să-şi vadă jucătorii în cantonamente şi amicale, Victor Piţurcă va trebui să selecţioneze în orb lotul pentru acest joc, doar pentru ce vede la televizor sau în primele etape ale returului. Totuşi, poate scapă de necazuri dacă se întâmplă o surpriză la alegerile pentru şefia FRF, din aceiaşi zi, şi nu câştigă Gică Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net