FOTO Sex în patru cu fraţii Balotelli!

Ultima actualizare:

    Mario şi Enoch au avut  parte de senzaţii tari  împreună cu Veronica  şi o amică a acesteia
Mario şi Enoch au avut parte de senzaţii tari împreună cu Veronica şi o amică a acesteia

Mario Balotelli trece printr-o perioadă neagră la AC Milan, echipă aflată într-o profundă criză de rezultate. „Vinovată” de acest aspect e şi modelul Veronica Graf, care l-a supt de energie pe atacantul italian, dar şi pe fratele acestuia, Enoch.

Varianta italiană a show-ului de televiziune „Big Brother" o are ca protagonistă pe Veronica Graf, o blondă de 24 de ani lipsită de inhibiţii. Pe lângă scenele fierbinţi de la duşuri în compania colegilor de emisiune, Veronica a încins atmosfera şi cu o confesiune erotică făcută unei alte participante.

„Cu o săptămână înainte de a veni aici, am făcut sex în patru cu o prietenă şi cu fraţii Balotelli", a spus italianca în faţa camerelor.

Veronica Graf
Veronica Graf

Mărturisirea picantă a apărut imediat pe site-uri şi pe reţelele de socializare, dar a fost cenzurată de moderatorii emisiunii „Grande Fratello" din motive lesne de înţeles.

Veronica Graf
Veronica Graf

Aventura de o noapte de care s-a bucurat Veronica în compania celor doi Balotelli, Mario şi Enoch, nu e prima relaţie a blondinei cu fotbalişti celebri. Astfel, se pare că italianca a trecut şi prin patul argentinianului Gonzalo Higuain, care joacă în prezent în Serie A, la Napoli.

Veronica Graf
Veronica Graf

Dacă Super-Mario Balotelli joacă de ani buni la cel mai înalt nivel, Enoch s-a chinuit în zadar să-i calce pe urme fratelui mai mare. Vara trecută, Balotelli cel mic a ajuns chiar şi în România, unde s-a antrenat puţin timp cu Dinamo, dar nu i-a convins pe oficialii „câinilor". Ulterior, Enoch s-a transferat la o echipă din Malta, iar acum e legitimat în liga a 6-a italiană, la gruparea AC Vallecamonica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net