VIDEO / După succesul de la UEFA, Steaua s-a făcut de ruşine cu Videoton

Ultima actualizare:

Steaua a disputat al doilea meci de verificare din această vară, după ce, sâmbătă, a remizat, scor 0-0, cu Rubin Kazan (locul 6 la ultima ediţie de campionat din Rusia). De această dată, în partida care a încheiat stagiul de pregătire din Austria, Bourceanu şi compania au întâlnit Videoton, vicecampioana Ungariei. După o primă repriză albă, maghiarii au înscris singurul gol al întâlnirii, în minutul 61, după o fază fixă din care balonul a fost centrat în careul stelist.

„A fost doar o înfrângere. Am avut 50-60 de minute bune, dar nu am reuşit să dăm un gol. Sunt sigur că în viitorul cantonament vom avea la dispoziţie un lot mai bun. Voi avea o discuţie cu fotbaliştii, cei care vor să joace trebuia să dea mult mai mult. Acum căutăm să ne pregătim fizic, abia în al doilea cantonament vom testa trasee şi vom pune la punct jocul nostru. Era păcat să nu putem juca în cupele europene după munca de peste an, deci sunt fericit pentru decizia UEFA. Sunt supărat, însă, pentru că am pierdut cu Videoton. Trebuie să reglăm ce nu a mers până acum", a spus Reghecampf pentru Look TV.

Pe aceeaşi direcţie a mers şi MM Stoica, managerul Stelei precizând totuşi că decizia UEFA este mult mai importantă decât amicalele jucate de campioana României. „La ce am trăit în ultima vreme, m-a interesat prea puţin jocul. Meciul ăsta ne-a confirmat că avem probleme în atac şi că avem nevoie de cel puţini doi jucători. M-a interesat doar decizia UEFA. Suntem în Champions League, iar suporterii nostri vor fi fericiţi. Câinii latră, caravana trece. Vardar Skopje a pus probleme foarte mari lui Bate Borisov. Sper ca noi să ne calificăm fără mari emoţii", a precizat MM Stoica pentru acelaşi post de televiziune.

Steaua în meciul cu Videoton: Tătăruşanu - Râpă, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Iancu, Tănase - Nikolici. Au mai jucat: N. Stanciu, Pârvulescu, Răduţ, Niţă, M. Costea, Filip, D. Bratu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net