VIDEO Înregistrarea de după meciul FC Vaslui - Steaua, în care Reghecampf a încercat să lovească un jurnalist!

Ultima actualizare:

Pe filmare se vede cum jurnaliştii au părăsit sala de conferinţe în semn de protest faţă de decizia tehnicianului Stelei de a nu-i fi adresate întrebări, iar la câteva momente Reghecampf iese şi el nervos şi îi face pe cei doi „proşti“.

Deşi avea intenţia să meargă mai departe, replica jurnalistului de la Gazeta Sporturilor l-a întors din drum pe antrenor care s-a dus către acesta şi l-a apucat de gât, cu intenţia de a-l lovi cu capul.

Vă reamintim că, după victoria de la Vaslui, Laurenţiu Reghecampf s-a prezentat la conferinţa de presă, însă a avertizat: „Vorbesc doar eu. Nu accept întrebări“. Imediat, doi ziarişti s-au ridicat şi au părăsit sala, în semn de protest.

Reacţia lui „Reghe“? I-a jignit pe cei doi jurnalişti. În semn de solidaritate cu colegii lor, alţi reprezentanţi ai presei au plecat şi ei de la conferinţă.

Într-un final, când tehnicianul Stelei a început să vorbească, brusc, cineva din sală a strigat, ironic: „Lăsaţi-i să se pregătească pentru Liga Campionilor“. De această dată, a fost rândul lui Reghecampf să plece nervos.

În afara sălii, Reghecampf s-a văzut cu cei doi ziarişti care părăsiseră primii sala, unul de la „Gazeta Sporturilor“, altul de la agenţia Mediafax. Antrenorul i-a jignit, iarăşi, pe cei doi. Ce a urmat a fost povestit de Cristian Lapa, de la „Gazetă“: „Eu i-am răspuns: «Dacă noi suntem proşti, atunci şi tu eşti!». M-a luat de gât şi a vrut să-mi dea un cap în gură. M-am ferit...Încă mă ţinea de gât, dar s-a retras în momentul în care s-au îndreptat camerele TV înspre noi“.

Momentul în care Laurenţiu Reghecampf a vrut să lovească un jurnalist

sursa video: Adevărul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net