UDMR Covasna a cerut oficial la FIFA să fim sancţionaţi pentru scandările anti-maghiare de la România - Ungaria, 3-0!

Ultima actualizare:

Mai exact, Serviciul de Asistenţă Juridică pentru Minorităţi "Mikó Imre" din cadrul UDMR Covasna a trimis o scrisoare preşedinţiei FIFA în care atrage atenţia asupra unor "atitudini antimaghiare".

"Din păcate nu este vorba de cazuri izolate, ci în ultima perioadă a devenit o obişnuinţă ca la meciurile de fotbal să se scandeze ca maghiarii să părăsească ţara.Este inacceptabil pentru noi ca în timp ce urmărim la televizor meciul, să vedem că unii vor să ne alunge din ţară. Dacă se întîmplă astfel de lucruri, de fiecare dată trebuie să avem o reacţie fermă. Nu putem tolera ca meciurile de fotbal sau oricare alt eveniment sportiv să fie spaţiul învrăjbirii, intoleranţei şi al urii. Iar pentru aceasta este nevoie de măsuri concrete, de schimbarea mentalităţii şi al comportamentului", se arată întrcum comunicat oficial.

Semnatarii documentului sunt preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean, preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, totodată, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, şi deputatul Marko Attila.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net