Turcii se tem ca România - Estonia să nu fie «blat!»

Ultima actualizare:

    Fatih Terim
Fatih Terim

Odată cu apropierea orei de start a ultimelor partide din preliminariile Cupei Mondiale, se înmulţesc şi suspiciunile de blat asupra meciului pe care România îl va juca împotriva Estoniei la Bucureşti.

România are nevoie de o victorie la cinci goluri diferenţă pentru a prinde barajul Cupei Mondiale, în condiţiile în care Turcia va câştiga la limită contra Olandei la Istanbul. Acest scenariu, deşi greu imaginabil la prima vedere, le dă emoţii turcilor, care trag semnale de alarmă pentru ca FIFA să fie cu ochii pe meciul tricolorilor de la Bucureşti, cu Estonia.

Potrivit presei sportive din Turcia, echipa noastră naţională va avea o misiune facilă contra Estoniei, suspectând că acest meci va fi aranjat cu buna ştiinţă a FIFA. "Atenţie la români şi la meciul de la Bucureşti! O victorie a României cu 5-0 în faţa Estoniei, chiar şi acasă, ar fi ceva ieşit din comun", a spus chiar antrenorul naţionalei semilunei, Fatih Terim, care a alarmat spiritele la Istanbul.

Pornind de la această declaraţie, lumea fotbalului din Turcia îşi imaginează o conspiraţie la meciul Românai-Estonia de la Bucureşti. Comentatorii sportivi de pe malul Bosforului au speculat chiar că naţionala ţării lui Giovanni Becali e capabilă de orice. "Ştim că România e ţara lui Giovanni Becali, Impresarul a făcut şi lucruri bune pentru noi, însă îi cunoaştem relaţiile şi influenţa, sperăm să nu fie un final neaşteptat la Bucureşti, un final de coşmar pentru noi", a spus un realizator sportiv din Turcia, conform GSP.

România-Estonia se joacă marţi seara, de la ora 21, pe Arena Naţională din Bucureşti. La aceeaşi oră, la Istanbul, se va desfăşura partida Turcia-Olanda, un meci de care depind şansele tricolorilor de a prinde barajul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net