Tătăruşanu: «Am fi proşti să nu mai credem în calificare»

Ultima actualizare:

Campioana Ligii I a ratat, dramatic, şansa primei victorii în grupele Ligii Campionilor după şapte ani şi mai poate încheia grupa D pe locul 3 numai printr-un scenariu SF. Tocmai de aceea, după 1-1 cu Basel, în Elveţia, Reghecampf şi Bourceanu au admis că, foarte probabil, sezonul european al Stelei se va încheia la 11 decembrie, atunci când e programată ultima etapă din grupele Ligii Campionilor.

Totuşi, nu toţi steliştii au depus armele, dovadă şi declaraţiile date de Tătăruşanu şi de Szukala.

„Nu e totul pierdut, putem bate Schalke acasă. Am fi proşti să nu mai credem în calificarea în primăvară. Jucăm acasă cu Schalke, cu arena plină, putem câştiga. Sperăm ca la meciul cu germanii să fie fanii alături de noi. Avem nevoie de ei", a comentat Tătăruşanu la Digi Sport. „Steaua trebuia să câştige la Basel. Golul de 1-1 a fost marcat din prima lor ocazie. Ne-am apărat foarte bine, am avut posesie, ei nu şi-au creat nicio situaţie de gol, în ciuda faptului că au jucat acasă cu stadionul plin", a adăugat portarul Stelei.

La fel ca portarul roş-albaştrilor, Szukala spune că următoarea rundă va fi decisivă în economia grupei. „Sperăm ca Chelsea să bată Basel şi noi să învingem Schalke. Matematic, şanse mai există. Noi vrem să facem cât mai multe puncte. Mai sunt şase puncte în joc, putem să le câştigăm. Mergem mai departe", a afirmat fundaşul polonez, autor al pasei de gol pentru Piovaccari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net