Tamaş produce un scandal în fiecare vacanţă, dar lui CFR nu-i pasă. I-a spart nasul lui Pancu şi apoi a semnat cu Clujul!

Ultima actualizare:

Faza cu spartul nasului lui Daniel Pancu nu e decât ultima şi poate cea mai minoră dintre gafe. Tamaş este obişnuit cu mult mai mult, cu mese şi scaune aruncate, cu geamuri şi uşi sparte sau cu spitalizări.

Iată un scurt istoric al scandalurilor celebre provocate de Tamaş în România!

2004 - aflat sub influenţa alcoolului, a devastat un restaurant din Poiana Braşov, dar a scăpat, tatăl său având funcţie de conducere în poliţia judeţeană.2005 - după ce Dinamo remizase acasă cu Jiul Petroşani, a devastat discoteca "No Problem" din Braşov. În alt local, "Hacienda", a distrus de mai multe ori mobilierul şi chiar câteva mese de biliard, tacurile fiind folosite pe post de bâte.2005 - după ce a băut în exces, aflat într-un club de manele din Bucureşti, l-a sunat pe preşedintele de atunci al lui Dinamo, Nicolae Badea, căruia i-a spus că se apucă de K1. Apoi, l-a sunat pe secundul echipei, Mihăescu, pentru a-i cere bani de băutură.2009 - S-a îmbătat în cantonamentul lui Dinamo din Turcia şi, la trei dimineaţa, a cerut să i se facă masaj. Secundul Vlădoiu a vrut să-l oprească, dar a fost la un pas să o încaseze.2010 - aflat la nunta fratelui său, a băut în exces şi a vrut să bată ospătarii pentru că nu-l serveau la timp.2011 - obosit după o noapte albă la Poiana Braşov, nu s-a trezit la timp şi a ratat plecarea lotului la turneul din Brazilia.2011 - înainte de amicalul cu San Marino, alături de Mutu a consumat alcool într-un club.2013 - înaintea jocului amical din mai, cu Trinidad Tobago, la care fusese convocat, Tamaş a băut până dimineaţa şi a spart uşa unui bloc din Capitală pentru a intra să doarmă chiar în scară.

Toate acestea nu i-au deranjat însă pe clujeni, care l-au înregimentat ieri pe Tamaş din postura de jucător liber.

"Este adevărat, Tamaş e jucătorul lui CFR Cluj. Am fost de acord ca el să vină, e o şansă şi pentru el şi pentru noi, e un jucător experimentat, valoros, nu mai are nevoie de prezentări. A avut o perioada mai puţin fastă, dar cred că e conştient de asta şi va încerca să demonstreze. Am mare încredere că au fost nişte scăpări şi că ne va ajuta din punct de vedere sportiv. Sunt convins că în două săptămâni se va pune la punct cu pregătirea şi cred că va fi apt în următoarea etapă", a declarat Grigoraş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net