Stoican: "O să avem şi şansă! Ghinion am avut destul!"

Ultima actualizare:

    Flavius Stoican le-a răspuns contestatarilor
Flavius Stoican le-a răspuns contestatarilor

Antrenorul dinamovist Flavius Stoican a declarat că echipa sa va avea noroc în partida cu Steaua, din semifinalele Cupei României, după ce-n derby-ul din Ghencea roş-albii au fost egalaţi pe final.

"Ne aşteaptă o partidă destul de interesantă în Cupa României, foarte importantă pentru noi, pentru că vrem să mergem mai departe. Întâlnim un adversar bun, neînvins în această ediţie de campionat, dar nu o să le fie uşor cu noi. Sunt convins că vom face o partidă mare, sunt convins că vom avea atitudine, determinare şi sunt convins că vom avea şi un pic de şansă. Că prea mult ghinion am avut. În campionat am avut neşansa să nu plecăm cu trei puncte din Ghencea. Cred că până la urmă vom avea şi şansă, pentru că face parte din joc, şi atunci vom pleca bucuroşi după această primă manşă. Ne gândim la toate aspectele, suntem conştienţi că e o şansă imensă pentru noi să mergem în finală şi vom profita la maxim de ea. Ei au jucători care pot face diferenţa, dar le va fi foarte greu, am demonstrat şi în campionat că nu le-a fost atât de uşor cum credeau ei înainte. Aşa se va întâmpla şi joi", a declarat Stoican.

"Sunt convins că şi în partida din campionat erau concentraţi. Atunci noi am făcut o partidă bună. Nu a fost un accident. Ei sunt cotaţi cu prima şansă conform calculelor hârtiei, au jucători valoroşi, nu mai au nimic de arătat în plus faţă de ceea ce au arătat până acum, dar vor avea un meci foarte dificil cu noi, sunt convins de asta. Ambiţia este mare, vrem să câştigăm trofee. Dinamo va pune presiune, Dinamo îşi va crea situaţii de gol, sunt convins că va fi un meci frumos. Nu cred că jucătorii mai au nevoie de vreun stimulent la meciul ăsta. Stimulentul este că trebuie să ajungem în finala Cupei României. E cel mai mare stimulent. Până la urmă întâlnim un adversar care are şi bune şi rele", a anunţat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net