Steliştii au vrut să intre pe teren după meciul cu Dinamo şi s-au bătut cu forţele de ordine. Vezi ce sancţiuni au fost aplicate!

Ultima actualizare:

Fanii Stelei au vrut să intre pe teren, au fost opriţi de jandarmi, către care au aruncat apoi cu scaune şi alte obiecte. Un cameraman a fost lovit în cap şi dus de urgenţă la spital pentru a fi operat, dar când spiritele s-au calmat a venit şi nota de plată. Jandarmeria a eliberat un comunicat prin care a informat cu privire la amenzile şi sancţiunile primite de turbulenţi, dar şi de clubul gazdă, Dinamo.

Iată sancţiunile Jandarmeriei Române după ultimul episod din derby de România:

- Au fost identificate 15 persoane cărora le-au fost întocmite actele de sesizare pentru deţinerea şi folosirea materialelor pirotehnice.

- Unei persoane i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deţinerea de substanţe interzise (cazul lui Mihnea Ionescu, şeful de galerie al lui Dinamo).

- Au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8830 de lei pentru pătrunderea fără drept pe suprafaţa de joc, pătrundere în stadion în stare vădită de ebrietate, consum de băuturi alcoolice, participare la scandal, ameninţare cu acte de violenţă, săvârşirea în public de fapte sau gesturi obscene, vânzarea la suprapreţ a biletelor, pătrundere în stadion fără documente de acces şi refuz de legitimare;

- 14 persoane au primit interdicţia de a mai participa la competiţii şi jocuri sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi un an.

Pentru nerespectarea obligaţiilor prevăzute de lege, clubul organizator, Dinamo, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 30.000 de lei.

Societatea privată de securitate a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în planul de acţiune.

Cinci angajaţi ai societăţii private de securitate au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 100 de lei fiecare pentru nerespectarea obligaţiilor ce revin personalului de ordine şi siguranţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net