Steaua, agentul 007 în Liga Campionilor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Trupa lui Reghe s-a transformat în „James Bond" varianta horror. A fost zdrobită de Schalke (3-0) şi Chelsea (4-0), iar la tineret scenariul a fost identic.

Steaua evoluează în grupele Ligii Campionilor, dar rezultatele întârzie să apară. Mai mult, până acum a făcut doar figuraţie în cea mai puternică competiţie din Europa, statistica stând mărturie. Primul adversar s-a numit Schalke. Nemţii s-au impus clar cu 3-0, iar juniorii ce activează în Champions League, varianta tineret, au încasat acelaşi scor de neprezentare. A urmat Chelsea, dar echipa din Ghencea nu şi-a găsit deloc ritmul şi puştii în tricouri roş-albastre au fost anihilaţi cu 4-0. A fost doar prefaţa pentru ce avea să facă formaţia lui Mourinho.

Acelaşi rezultat, 4-0, şi-n meciul seniorilor, iar clasamentul Stelei arată jalnic. Zero puncte, zero goluri marcate, şapte primite, şi „agentul 007" al Ligii Campionilor nu s-a oprit aici. Eşecul cu Chelsea a însemnat şi cel de al 11-lea meci fără victorie pe teren propriu în această competiţie, „militarii" egalând astfel „performanţa" celor de la Spartak Moscova! Mai mult, echipa lui Reghecampf a ajuns şi pe „podium": are 19 partide fără să cunoască gustul succesului acasă sau în deplasare, fiind pe poziţia a treia după AEK Atena (21) şi „colegii" de la Spartak Moscova (22). În plus, londonezii au reuşit să le producă „agenţilor 007" şi cea mai mare înfrângere de pe teren propriu: 4-0! Până acum doar Real Madrid (4-1), Olympique Lyon (3-0) şi Borussia Dortmund (3-0) câştigaseră la o diferenţă de trei goluri.

«A fost o execuţie în aer liber»

Mihai Stoica, manager general Steaua: „Avem golaveraj 0-7 după două meciuri, dar în semifinalele ediţiei trecute şi Barcelona a luat 7-0 în două meciuri cu Bayern Munchen. Aşa e în fotbal, deci să fim bărbaţi şi să mergem înainte. Georgievski e admirabil, joacă în continuare cu şuruburi şi placă în picior".

simeon stalpnicul png

Dumitru Dragomir, preşedinte LPF: "Cine dracu' i-o fi văzut fotbalişti pe Georgievski şi pe Tatu? Cum să dai bani pe ăştia?! Ce a putut să-i facă Schurrle lui Georgievski... Eu cred că şi Gigi juca mai bine decât macedoneanul ăsta. Steaua, în primăvară, îl avea şi pe Gigi Becali în tribună, care făcea schimbările bine".

simeon stalpnicul png

Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo: "Ce să mai vorbim despre Tănase? Mai bine vorbim despre marele Constantin Tănase (n.r. fost mare actor). Steaua n-a pierdut, a fost o execuţie în aer liber. Chelsea e de eşalonul doi în Europa. Georgievski e un sârb mai român, sârbii adevăraţi ajung ca Ivanovici la Chelsea. A făcut Schurrle ce-a vrut cu el."

simeon stalpnicul png

Alex Bourceanu, căpitan Steaua: „E ca şi cum ai compara un Lamborghini cu o Dacie, fiecare tot cu 4 roţi. Nu avem ce face decât să mergem înainte şi să ne gândim că trebuie să luăm puncte din disputele cu Basel".

simeon stalpnicul png

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: „Nu numai Georgievski m-a dezamăgit, au fost mai mulţi. Trebuia să fi făcut mai multe schimbări, dar am avut dreptul doar la trei, din păcate. Important e să învăţăm ceva."

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net