Jose Mourinho, dezamăgit de fanii Stelei

Ultima actualizare:

La final, Jose Mourinho s-a prezentat la microfonul celor de la Dolce Sport şi Digi Sport şi a analizat partida. Foarte bine dispus, n-a ocolit nici întrebările care n-au avut legătură cu confruntarea de pe „Arena Naţională". „Steaua n-a avut ce să ne facă"

„Am jucat bine din primul minut, am început foarte puternic şi am reuşit să menţinem jocul la nivel înalt. Steaua n-a avut ce să ne facă. I-am analizat înainte de acest joc. E o echipă bine organizată, are jucători buni în defensivă, dar şi în atac. Din fericire pentru noi, am reuşit să recuperăm foarte repede balonul şi să-i surprindem. A fost uşor pentru că am jucat bine, nu pentru că Steaua a jucat prost. Am avut ocazii încă din primele minute, iar în repriza a doua, când antrenorul (n.r. - Reghecampf) a făcut două schimbări, noi am rămas puternici şi am jucat rapid pe contraatac. După golul de 3-0, a fost, într-adevăr, uşor. Îmi pare rău pentru Steaua", a declarat portughezul.

„Suporterii au fost împotriva echipei lor"

Având în vedere că roş-albaştrii au jucat extrem de slab, cei care au plătit foarte mulţi bani pentru a fi prezenţi la meci şi-au manifestat destul de repede dezamăgirea faţă de prestaţia echipei. Mourinho n-a fost însă de acord cu reacţia fanilor români. „Atmosfera a fost frumoasă, stadionul la fel, iar gazonul a fost în condiţii bune. Am simţit totuşi că, uneori, suporterii au fost împotriva echipei lor. E ciudat, pentru că echipa are rezultate bune. Nici calificarea nu e pierdută. Dacă Steaua reuşeşte să ia şase puncte din partidele cu Basel, atunci rămâne favorită pentru ieşirea din grupă", a continuat „The Special One".

„Mutu? Un talent uriaş! Chivu? Fratele meu"

Mourinho a vorbit şi despre cei doi jucători români cu care a lucrat, ca antrenor. Pe Mutu l-a prins la Chelsea, dar cei doi au avut o relaţie glacială, care a dus la concedierea „Briliantului" de la club. Suspectând că atacantul îşi pierde nopţile, la Londra, portughezul a cerut ca Mutu să fie supus unui control antidoping la care românul a testat pozitiv pentru consum de cocaină! „Mutu era un talent uriaş când era tânăr. Eu aşa mi-l amintesc. Din păcate, nu l-am prins în cea mai bună etapă din viaţa sa personală", a spus Mourinho. Acesta a lucrat cu Cristi Chivu, la Inter, în sezonul în care milanezii au reuşit să câştige o „triplă" fantastică: Serie A, Cupa Italiei şi Liga Campionilor. „Colaborarea cu Chivu a fost o experienţă bună pentru mine, am petrecut mult timp împreună. Am câştigat trofee împreună şi cred că ne-a făcut plăcere să lucrăm împreună, când am obţinut tripla cu Inter. El a avut ghinion cu accidentările, însă, din lumea fotbalului, rămâne unul dintre <fraţii> mei", a afirmat Mourinho.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net