Surpriză pentru fani la Steaua-Dinamo. Vezi cine va da lovitura de start!

Ultima actualizare:
Simona Halep (Foto: Mediafax)
Simona Halep (Foto: Mediafax)

Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a fost invitată de oficialii Stelei pe stadionul Ghencea pentru a da lovitura de start în marele derby.

Forma de invidiat pe care o traversează Simona Halep în tenis a atras atenţia tuturor românilor. Datorită performanţelor sale din ultima vreme, toată lumea îşi doreşte să se fotografieze cu Halep, să o vadă în carne şi oase şi să-i ia autografe. Oficialii Stelei s-au gândit că ar putea să le facă o surpriză spectatorilor care vor veni să vadă pe viu derby-ul Steaua - Dinamo şi au invitat-o pe Simona să dea lovitura de start a partidei.


    Simona Halep (Foto: Mediafax)
Simona Halep (Foto: Mediafax)

Jucătoarea de tenis a acceptat cu plăcere invitaţia, aşa încât fanii care vor merge pe 1 martie în Ghencea vor avea prilejul să o vadă pe Halep. În schimb, drept mulţumire, steliştii îi vor acorda Simonei un tricou semnat de toţi fotbaliştii roş-albaştri.

Nu de puţine ori jucătorii lui Reghecampf şi-au arătat ataşamentul faţă de Simona Halep. În timpul turneelor pe care ea le-a jucat în ultimpul timp, steliştii au fost foarte atenţi la evoluţiile favoritei lor şi i-au ţinut mereu pumnii. "Suntem mândri că suntem contemporani cu Simona. Este la cel mai înalt nivel, performanţele ei sunt echivalente cu o finală de Champions League la fotbal", spunea Cornel Râpă despre Halep în timpul desfăşurării Australian Open, competiţie la care românca a ajuns până în sferturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net