Scăpăm şi noi de vedetele Olandei? Vezi pe cine a lăsat Van Gaal pe dinafară pentru amicalul cu Italia!

Ultima actualizare:

Orice punct scos din aceste două partide ar fi de aur, iar selecţionerul Olandei, Louis Van Gaal, ne poate da o mână de ajutor. Astfel, "Portocala mecanică" fiind aproape calificată, Van Gaal intenţionează să lase pe dinafară o serie de vedete plafonate sau care nu mai joacă meci de meci la echipele lor de club. Acest lucru este anunţat de lotul chemat de Van Gaal pentru amicalul cu Italia, de pe 6 februarie şi din care lipsesc patru titulari cerţi.

În primul rând, absenţa lui Wesley Snejder, proaspăt transferat de la Inter la Galatasaray, este o bombă. Apoi, nici Arjen Robben, starul lui Bayern Munchen n-a mai fost chemat la lot, iar Raffael Van deer Vaart, jucătorul celor de la Hamburg, a avut aceeaşi soartă. Ultima surpriză de proporţii o reprezintă lipsa portarului titular, Martin Stekelenburg, care n-a jucat în ultimele meciuri pentru echipa sa de club, AS Roma. Astfel, se pune întrebarea dacă Van Gaal va aborda jocul oficial cu România cu aceleaşi absenţe de marcă şi dacă o va face, în ce măsură cresc şansele noastre.

Iată lotul complet al olandezilor pentru amicalul cu Italia:

Kenneth Vermeer (Ajax), Michel Vorm (Swansea), Tim Krul (Newcastle),

Daley Blind (Ajax), Khalid Boulahrouz (Sporting CP), Daryl Janmaat (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Joris Mathijsen (Feyenoord), Ricardo van Rhijn (Ajax)

Stefan de Vrij (Feyenoord), Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Twente), Marco van Ginkel (Vitesse), Jonathan de Guzman (Swansea), Adam Maher (AZ),

Kevin Strootman (PSV), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke), Dirk Kuyt (Fenerbahce), Ola John (Benfica), Robin van Persie (Manchester United), Jeremain Lens (PSV), Ruben Schaken (Feyenoord), Ricky van Wolfswinkel (Sporting CP).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net