Scandalul blaturilor. Dumitru Tudor: „Prodanca e o perversă. Nici 10 bărbaţi nu-i fac faţă!”

Ultima actualizare:

    Ana Maria Prodan. (Foto: Click!)
Ana Maria Prodan. (Foto: Click!)

Scandalul blaturilor continuă! Impresarul o atacă din nou pe Ana Maria Prodan, despre care spune că „nici zece bărbaţi nu-i fac faţă la cât de perversă e".

După ce impresarul Dumitru Tudor acuzase practicile cuplului Laurenţiu Reghecampf - Ana Maria Prodan, despre care a spus că se ocupau cu trucarea meciurilor în Liga a II-a pe când erau la Snagov, Anamaria a reacţionat.

„Dumitru Tudor trebuie să dovedească toată acuzaţiile pe care le-a făcut la adresa mea şi a soţului meu. De acum se va ocupa avocatul meu de tot", a spus managerul general al Concordiei. "Am crezut că-mi este prieten. L-am primit la mine în casă şi i-am dat şi o maşină cu care să circule", a adăugat Anamaria.

Dumitru Tudor, poreclit „Ciorbă", nu s-a lăsat nici el mai prejos. „N-am avut nevoie de banii Prodancei. Dacă ea nu termină cu scandalul, o să spun lucruri care o să o facă de râs în faţa copiilor ei. Mai bine ca mine n-o cunoaşte nimeni, nici 10 bărbaţi nu-i ţin piept la cât de perversă e. Vă spun eu cum a devenit ea impresar: mi l-a furat pe Iordache şi a fugit cu el în Cipru, unde a stat 3 luni închisă cu el în camera de hotel", a declarat plin de nervi impresarul.

„Ciorbă" a continuat: „Dacă nu termină, prima oară când mă întâlnesc cu ea o calc în picioare bărbăteşte, că tot se dă ea bărbat. Mi-a dat ţeapă de 8.000 de euro la transferul lui Chavez la Oţelul".

"Pe vremea când evoluam la Dinamo Bucureşti, Dumitru Tudor m-a contactat şi mi-a promis că dacă semnez cu el îmi găseşte un contract în străinătate. Timpul a trecut şi "Ciorbă" nu m-a ajutat cu nimic. Atunci a apărut Ana Maria Prodan în lumea fotbalului. În urma unei discuţii cu domnia sa, m-a asigurat că mă va ajuta să plec în străinătate. În câteva săptămâni m-a anunţat că vom pleca în Rusia, în super ligă, la Sinick Yaroslav. Am semnat în Rusia, unde m-am simţit foarte bine. Colaborarea mea cu impresarul Ana Maria Prodan s-a desfăşurat pe ani de zile: m-a transferat la FC Argeş, la Alki, în Cipru, la AEL Limasol, în Cipru, la Rapid Bucureşti, la Kazar Lankaran şi FC Mioveni. Colaborarea mea cu doamna Ana Maria Prodan a fost strict profesională şi îl rog pe Dumitru Tutdor să nu-mi folosească numele în asemenea mizerii", a spus Iordache pentru Prosport.

Click vă prezintă dovada prin care Dumitru Tudor nu avea voie să reprezinte interesele fotbalistului Daniel Chavez în relaţia cu Oţelul Galaţi

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net