Sânmărtean, «ruşinat» la debutul pentru Steaua

Ultima actualizare:

    Marcator la debut pentru Steaua, Lucian  Sânmărtean îşi doreşte să devină golgeterul  echipei până la finalul campionatului
Marcator la debut pentru Steaua, Lucian Sânmărtean îşi doreşte să devină golgeterul echipei până la finalul campionatului

Steaua a pornit ca un taifun în noul an, iar fotbalistul dorit de campioni de mai bine de două sezoane, Lucian Sânmărtean, s-a înscris în "cercul" select al celor care au marcat pentru "militari" la debut. În istoria recentă a clubului, alături de el, se numără idoli ca Rădoi sau Dică.

În restanţa cu Chiajna, 4-0, steliştii şi-au demolat adversara, iar lui Varela, cel care a marcat ultimul gol în 2013 şi primul în 2014, nu i-au trebuit decât nouă minute pentru a deschide scorul. Chipciu şi-a trecut şi el numele pe tabelă, dar cel mai urmărit jucător a fost Lucian Sânmărtean, vedeta echipei. Şi nu a dezamăgit.

Aproape de finalul primei reprize, Nicuşor Stanciu a obţinut un penalty, dar la cererea lui Reghe şi impulsionat de public, Sânmărtean a executat. A avut nevoie de repetarea loviturii, fiindcă prima dată când a punctat, mai mulţi jucători au intrat în suprafaţa de pedeapsă, dar a reuşit să-l învingă de două ori pe portarul Chiajnei.

"Nici nu mă aşteptam să fiu titular. Mă gândeam că o să-mi fie mai greu, dar am avut parte de o primire foarte bună. Recunosc că mi-a fost jenă de Nicuşor atunci când publicul a cerut să bat eu, dar aşa e viaţa. La Vaslui l-am luat sub aripa mea, acum a venit rândul lui să mă protejeze", a explicat mijlocaşul.

"Reghe a hotărât ca executantul numărul unu, Stanciu, să nu bată fiindcă el a fost cel faultat, iar următorul pe listă era Sânmărtean", a completat Meme Stoica.

Acum, gândurile lui Sânmărtean se îndreaptă spre derby-ul cu Dinamo, deşi până atunci echipa sa mai are alte partide de disputat, restanţa cu Universitatea Cluj fiind marţi. "O echipă campioană, aşa cum e Steaua, trebuie să joace în fiecare joc nu doar pentru a câştiga, ci şi pentru a face spectacol şi asta ne propunem şi pentru partida cu Dinamo. Am văzut încă de acum că şi fanii noştri numai la asta se gândesc", a mai spus Sânmărtean, care prin reuşita sa la debutul în tricoul roş-albastru a egalat o performanţă deţinută în istoria recentă de oameni ca Rădoi şi Dică, adevărate simboluri în Ghencea.

Cadou dulce pentru fotbalişti

Jucătorii campioanei au avut parte de surprize plăcute la finalului jocului câştigat lejer cu Chiajna. Soţiile au mers la hotelul Parliament, locul unde sunt cazaţi campionii înainte şi după meciuri, şi le-au făcut un cadou dulce!

Un tort, în formă de inimă, făcut special pentru ei la cofetăria Claus, iar desertul avea un mesaj potrivit pentru Valentine.s day! Reghe şi-a ţinut elevii în cantonament şi după meci, dar le-a permis nevestelor să ia cina alături de jucători.

Dinu Gheorghe: «N-am văzut meciul, am reparat chiuveta»

Premergător meciului, şefii "astralilor" au anunţat că cei de la Chiajna vor fi victime sigure pentru că Reghe, Anamaria Prodan şi Chirilă sunt foarte buni prieteni.

Ambele părţi, atât steliştii cât şi cei de la Concordia, au dat asigurări că disputa va fi pe viaţă şi pe moarte, iar ca răspuns acuzaţiilor, tehnicianul ilfovenilor a afirmat că Dinu "Vamă" are cultură fotbalistică egală cu a unui instalator.

Cum rezultatul, 4-0, i-a dat dreptate şefului turpei din Giurgiu, replica a fost acidă: "După scorul înregistrat, jucătorii de la Chiajna au murit de la vestiar, nu pe teren. Nu mă uit la asemenea meciuri, am făcut altceva, am fost la un prieten să-i repar chiuveta. Mă fac instalator, că aşa mi-a zis Chirilă. Oricum, celor de la Concordia le-au tremurat chiloţii de la antrenament şi cred că instalatorul de unde stau ei în cantonament îi antrena mai bine. Au fost tari ca fularul şi ca untul la soare".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net