Mutu, o mie de euro pe zi în România. Cât va încasa dacă Petrolul ia titlul

Ultima actualizare:

Finanţatorul „lupilor" Dan Capră a anunţat că Adi Mutu va ajunge sub comanda lui „Guriţă" de la data de 15 ianuarie, atunci când e reunirea lotului. Totuşi, el a dezminţit că „vârful" va trece de pragul milionului de euro, leafa sa fiind mult mai mică.

Salariul său va fi mai modest faţă de cifrele vehiculate până acum. Sigur, pot să vă spun că va fi prezent la reunire, adică la 15 ianuarie", a precizat omul de afaceri. În aceste condiţii, „Briliantul" ar urma să ia în jur de 200.000 de euro pentru cele şase luni ce le va petrece în echipa prietenului şi fostului coleg de cameră de la echipa naţională, Cosmin Contra, bani ce-ar urma să fie achitaţi în proporţii egale de către Petrolul şi Ajaccio.

Oricum, în funcţie de performanţe, Mutu poate încasa prime colosale, ca exemplu pentru câştigarea titlului urmând să-i intre în cont jumătate de milion de euro. Cert e că „Briliantul" va fi numărul unu la salarii din echipa ploieşteană, urmând să-l detroneze pe Albin, actualul lider, cu 150.000 de euro leafă până în vară.

Messi, cel mai bine plătit din lume

Vedeta Barcelonei Leo Messi va semna în ianuarie un nou contract cu formaţia catalană urmând să obţină un salariu de aproximativ 22 de milioane de euro anual.

Argentinianul va deveni astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume, în acest moment Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, deţinând supremaţia cu o leafă de 20 de milioane de euro pe sezon. Tocmai de aici a pornit frustrarea lui Messi, care acum ia 16 milioane de euro pe an, el fiind nemulţumit că rivalul său îl depăşeşte net la acest capitol.

"Cel mai bun jucător din lume trebuie să fie şi cel mai bine plătit din lume", au confirmat oficialii Barcei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net