Veste bună pentru naţională: returul barajului s-ar putea juca la Bucureşti!

Ultima actualizare:

Imediat după calificarea României la baraj, presa din ţara noastră a început să facă tot felul de calcule în privinţa şanselor pe care le are naţionala noastră în acest play-off. Un singur lucru era cert înainte de tragerea la sorţi, anume că România va juca turul acasă, iar returul în deplasare, ţinând cont că prima noastră reprezentativă nu face parte din urna capilor de serie. FIFA a modificat acest regulament şi a decis că echipele organizatoare ale meciurilor tur-retur se vor decide în funcţie de tragerea la sorţi, informează site-ul FRF.

Astfel, ţara care va trasă prima din urnă va disputa primul meci pe teren propriu, iar returul îl va juca în deplasare. În funcţie de această tragere la sorţi, România va avea şansa să joace primul meci în deplasare, iar returul acasă, ceea ce este un avantaj uriaş, ţinând cont că tricolorii ar putea beneficia de suportul propriilor fani la meciul decisiv pentru calificarea la Mondiale.

"Tragerea la sorţi va însemna împerecherea a câte unei naţionale din fiecare urnă, cele două bile urmând a fi plasate într-o a treia urnă, centrală. Prima echipă extrasă din această din urmă urnă va fi gazda jocului din cadrul primei manşe, programată în ziua de 15 noiembrie. Desigur, cea de-a doua reprezentativă extrasă va găzdui manşa secundă, ce va avea loc pe 19 noiembrie", informează FRF.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net