N-a fost pentru toţi fericire! Români umiliţi în Europa League

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu toţi românii au fost învingători în retururile din faza a doua preliminară a Ligii Europa. În ciuda victoriilor celor trei echipe româneşti, patru jucători legitimaţi la echipe din străinătate au suferit înfrângeri ruşinoase.

Cea mai cruntă bătaie a serii, dar şi a sezonului preliminar de Liga Europa au mâncat-o azerii de la Khazar Lankaran, 0-10 la general. „Asasinii" au fost israelienii de la Maccabi Haifa, care după ce câştigaseră la un scor rezonabil pe teren propriu, 2-0, au făcut masacru în Azerbaidjan, unde au câştigat cu un incredibil 8-0.

George Galamaz

simeon stalpnicul png

Din păcate pentru ei, dar şi pentru imaginea României peste hotare, doi conaţionali au simţit pe pielea lor această umilinţă. Adrian Scarlatache, fost la Dinamo, şi Adrian Piţ, fost la Universitatea Cluj, au fost titulari în ceea mai dură înfrângere din cariera lor. Scarlatache a fost chiar schimbat la pauză, când apărarea din care a făcut parte luase deja şase goluri. O altă deziluzie au experimentat joi seara George Galamaz şi Dan Alexa.

Cu foştii rapidişti pe teren, Anorthosis a reuşit contraperformanţa să piardă cu 4-0 returul cu Gefle, din Suedia şi să rateze calificarea în faza următoare, deşi în Cipru câştigaseră cu 3-0.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net