Reghecampf: «Am văzut că dinamoviştii vor să vândă mai scump ca noi, mă apucă râsul!»

Ultima actualizare:

"La titlu ne vom lupta probabil cu CFR, Pandurii, de ce nu şi cu Dinamo. Am văzut că ei vor să vândă jucătorii mai scump decât jucătorii noştri. Este foarte bine. Pe undeva, mă apucă şi râsul, dar asta este, asta e mentalitatea în România. Veți vedea un campionat la fel ca anul trecut, care va fi condus de la un capăt la altul de o singură echipă, iar aceea va fi Steaua", a spus Reghecampf  în conferinţa susţinută în Austria.

"Mai avem nevoie de un atacant şi încercăm să rezolvăm și asta în câteva zile. Există problema cu Champions League. Vom afla dacă vom juca acolo sau nu și trebuie să luăm și asta în calcul, atunci când luăm un atacant. Costă foarte mulți bani și nu are rost să aducem un atacant numai pentru campionatul românesc. Putem câștiga campionatul fără probleme, cu ce avem la dispoziție. Sunt mai mulți jucători în vederile noastre. Keșeru e unul dintre ei, dar deocamdată noi nu aducem jucători sau ne lăsăm influențați de acest lucru. Cu siguranță, va mai apărea un atacant", a mai spus acesta.

"Nu mă voi opune plecării vreunui jucător care are o ofertă bună pentru el și pentru club. Deocamdată, a plecat numai Rusescu. Am decis să ne despărțim de Stanca. Am avut o discuție cu el, au fost mai multe lucruri întâmplate în campionatul trecut. I-am spus că îl aducem pe Niță și avem trei portari foarte buni. Rămâne jucătorul Stelei, dar își va căuta o echipă la care să își poată continua cariera. Trebuie să o continue cu capul sus, ca până acum", a anunţat antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net