Reghecampf: "Vreau s-o batem pe Dinamo şi în retur!" Vezi ce spune antrenorul despre play-off!

Ultima actualizare:

...despre returului cu Dinamo Tbilisi: „Vom întâlni un adversar bun, care va veni să câştige meciul. Având în vedere că vor veni în număr foarte mare, sunt sigur că fanii Stelei care au devenit din ce în ce mai nemulţumiţi îşi doresc ca noi să câştigăm. Îi asigur de acest lucru, vom fi pregătiţi. Nu este greu în momentul când ai lângă tine un staff cu oameni care se pricep. Faptul că nu am jucat un meci oficial pentru noi a fost dificil, eu îmi doresc să jucăm din 3 în trei zile, pentru că acesta e ritmul. Avem un lot puternic, mulţi fotbalişti care îşi doresc să joace, am pregătit echipa, am făcut programul pe care l-am avut în această vară. Cel mai important lucru pentru fotbalul românesc este ca Steaua să se califice în grupele Champions League, iar noi o să facem acest lucru. Ultimul motiv de a da vina este gazonul. Noi trebuie să ne concentrăm să câştigăm meciurile, celelalte lucruri nu mai contează.

...despre echipa naţională: „Jucătorii trebuie să meargă la echipa naţională, să-şi facă meseria, să fie profesionişti. Ei nu au nicio treabă cu ce se întâmplă între staff-ul nostru şi cel al naţionalei. Au fost acele două meciuri, cu Olanda şi Ungaria, unde noi am fost nemulţumiţi de anumite lucruri. Haideţi să încheiem acest subiect. Nu am ce discuta cu selecţionerul echipei naţionale, pentru că el a declarat că sunt un mincinos şi nu va vorbi cu mine niciodată".

...despre transferuri: „În playoff nu va pleca niciun jucător. Vom vedea ce oferte vor fi şi ce va hotărî patronul echipei, dar sunt siguri că îşi doreşte să fim o echipă puternică. Primul meci oficial e cu Dinamo Tbilisi şi la el mă gândesc, vom avea timp şi pentru Dinamo Bucureşti".

...despre Pantelis Kapetanos: „Noi o să-l contactăm în momentul când va deveni jucător liber".

...despre Mihai Costea: „Eu sunt antrenor, nu pot să dau un jucător afară. L-am sancţionat pentru ce a făcut. Restul puteţi afla de la Mihai Stoica, pentru că el se ocupă de aceste lucruri".

...despre Vlad Chiricheş: „Este bine, s-a antrenat normal, v-am spus că nu vor fi probleme. Ne vom baza pe el în continuare. Sunt foarte multe echipe care-l doresc, deocamdată avem ceva de îndeplinit şi sunt sigur că el va juca 100% să realizăm ceea ce ne-am propus".

...despre Adrian Cristea: „În funcţie de programul pe care-l are şi de cum voi primi informaţiile de la preparatorul fizic, vom vedea când va intra Adrian Cristea. Deocamdată recuperează antrenamentele fizice şi vom hotărî când va intra el. Neantrenându-se două săptămâni cred că are de recuperat. Ne dorim să avem un grup unit, o familie, jucători care trebuie să fie prezenţi în tot ceea ce facem noi la Steaua şi cu siguranţă Adrian Cristea va intra în această familie".

...despre Federico Piovaccari: „Ne lasă impresia că a jucat toată viaţa la Steaua. Sunt sigur că în scurt timp va juca la adevărata lui valoare".

...despre Emeric Ienei: „Eu ţin foarte mult la nea Emi, nu am cum să mă supăr pe el".

...despre metodele de pregătire fizică: „Mă bucur că am reuşit să-i trezim pe aceşti «ursuleţi» care au hibernat. Steaua este ceva unicat, iar dacă ei cred că prin asemenea declaraţii pot face vâlvă, n-au nicio şansă. Suntem un grup foarte unit, iar jucătorii ştiu foarte bine ce au de făcut".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net