Reghecampf, după victoria cu Săgeata: «A fost execrabil!»

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Roş-albaştrii s-au desprins la opt puncte de Astra după o victorie muncită (2-1) smulsă la Constanţa, cu Săgeata Năvodari. Cu toate acestea, Laurenţiu Reghecampf a fost nemulţumit la finalul partidei.

Steaua a jucat cu frâna de mână trasă la Constanţa, chinuindu-se să înfrângă rezistenţa celor de la Săgeata. O eroare de marcaj a lui Latovlevici a dus la deschiderea scorului în minutul 7, Săgeata punctând prin Guerra.

După o jumătate de oră fără nicio ocazie clară, Steaua a egalat dintr-un penalty transformat de Keşeru, abia intrat pe teren în locul lui Stanciu. Golul cu care Steaua a pus mâna pe toate cele trei puncte a picat în debutul reprizei secunde, când cornerul executat de Keşeru a fost reluat cu capul în plasă de Varela.

Cu această victorie, Steaua s-a apropiat şi mai mult de titlul cu numărul 25, având acum opt puncte în faţa Astrei şi 11 peste Petrolul.

"A fost un meci greu, ne aşteptam la acest lucru, mai ales că ştiam că terenul nu va fi bun. Ne-a trebuit mult timp să putem controla mingea, multe atingeri în plus. Terenul a fost execrabil! Nu a fost deloc uşor, mă bucur că am reuşit să revenim de la 1-0 pentru ei", a declarat Reghecampf, plângându-se de starea deplorabilă a gazonului de la Constanţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net